חומוס שעועית בובעס של אושר אידלמן

הידעתם? אפשר להכין חומוס גם מקטניות אחרות, כמו למשל שעועית בובעס. אושר אידלמן עם מתכון משגע של חומוס שעועית בובעס לא שגרתי
הידעתם? אפשר להכין חומוס גם מקטניות אחרות, כמו למשל שעועית בובעס. אושר אידלמן עם מתכון משגע של חומוס שעועית בובעס לא שגרתי
  • אושר אידלמן
שמרו
דרגו

שני גברים ומקרר

2/14
  • רמת קושי:
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים
  • רמת קושי:
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תבשילים
אודי ואושר
X

דרגו את המתכון


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. משרים את השעועית במשך 8-12 שעות. מסננים ממי ההשרייה ושוטפים במי ברז.
  2. מעבירים את השעועית לסיר גדול ועמוק, מכסים במים ומוסיפים 2 כוסות מים נוספות ואת שמן הזית.
  3. מביאים לרתיחה עדינה, מנמיכים את הלהבה ומכסים חלקית. מבשלים כשעה עד שהגרגירים רכים מאוד.
  4. בעזרת כף מחוררת מעבירים את רוב השעועית למעבד המזון יחד עם מעט ממי הבישול ושמן הזית שנשארו בסיר. מוסיפים את המלח והטחינה וטוחנים למרקם הרצוי.
  5. מכינים את הרוטב הירוק: קוצצים את החלפיניו והכוסברה.
  6. מערבבים את כל הרכיבים ומתקנים את התיבול אם צריך.
  7. שמים מספר כפות מה”חומוס” בקערה ויוצרים גומחה במרכז. שמים כף של הרוטב הירוק ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חומוס שעועית בובעס של אושר אידלמן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות