קציצות קינואה וירקות אפויות בתנור

שר פיטנס מכינה קציצות קינואה וירקות אפויות בתנור. מנה בריאה, דיאטטית, עשירה בחלבון וקלה מאוד להכנה. נהדרות כתוספת או כמנה עיקרית
שר פיטנס מכינה קציצות קינואה וירקות אפויות בתנור. מנה בריאה, דיאטטית, עשירה בחלבון וקלה מאוד להכנה. נהדרות כתוספת או כמנה עיקרית
  • שר פיטנס
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    8 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 64.0 קק״ל 768.0 קק״ל
    פחמימות 8.0 גרם 95.4 גרם
    שומן 1.9 גרם 22.8 גרם
    נתרן 48.4 מ״ג 580.3 מ״ג
    חלבון 3.0 גרם 36.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 12.9 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 5.1 גרם
    כולסטרול 42.3 מ״ג 507.6 מ״ג
    סידן 18.3 מ״ג 219.6 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 8.0 מ״ג
    אשלגן 116.3 מ״ג 1395.4 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 4.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    8 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 64.0 קק״ל 768.0 קק״ל
    פחמימות 8.0 גרם 95.4 גרם
    שומן 1.9 גרם 22.8 גרם
    נתרן 48.4 מ״ג 580.3 מ״ג
    חלבון 3.0 גרם 36.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 12.9 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 5.1 גרם
    כולסטרול 42.3 מ״ג 507.6 מ״ג
    סידן 18.3 מ״ג 219.6 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 8.0 מ״ג
    אשלגן 116.3 מ״ג 1395.4 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 4.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
צמחוני
שר פיטנס
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

קציצות

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים קלות בתרסיס שמן.
  2. מבשלים את הקינואה לפי הוראות היצרן. מסננים ומצננים.
  3. קוצצים את העירית לטבעות דקות.
  4. קולפים ומגררים את הבצל, בטטה וקישוא בפומפייה או במעבד מזון. מעבירים לקערה גדולה ומוסיפים את העירית.
  5. מוסיפים את הקינואה המבושלת, שמן, ביצים, גבינת פטה ופירורי לחם ומערבבים היטב.
  6. יוצרים קציצות מהתערובת ומניחים בתבנית.
  7. אופים במשך 30 דקות, או עד הזהבה קלה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קציצות קינואה וירקות אפויות בתנור

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות