קציצות פרסה עם בשר מהמטבח הבולגרי

בכל בית בולגרי או יווני מכינים קציצות פרסה לכבוד החג או סתם ביום חול. שי-לי ליפא כאן עם גרסה בשרית של הקציצות הבלקניות הכי טעימות
בכל בית בולגרי או יווני מכינים קציצות פרסה לכבוד החג או סתם ביום חול. שי-לי ליפא כאן עם גרסה בשרית של הקציצות הבלקניות הכי טעימות
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    1 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 39.3 קק״ל 1178.6 קק״ל
    פחמימות 0.7 גרם 22.4 גרם
    שומן 2.4 גרם 72.4 גרם
    נתרן 154.4 מ״ג 4632.6 מ״ג
    חלבון 3.4 גרם 101.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 1.6 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 26.5 גרם
    כולסטרול 34.0 מ״ג 1019.4 מ״ג
    סידן 4.4 מ״ג 133.5 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 10.0 מ״ג
    אשלגן 39.8 מ״ג 1192.8 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 17.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    1 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 39.3 קק״ל 1178.6 קק״ל
    פחמימות 0.7 גרם 22.4 גרם
    שומן 2.4 גרם 72.4 גרם
    נתרן 154.4 מ״ג 4632.6 מ״ג
    חלבון 3.4 גרם 101.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 1.6 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 26.5 גרם
    כולסטרול 34.0 מ״ג 1019.4 מ״ג
    סידן 4.4 מ״ג 133.5 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 10.0 מ״ג
    אשלגן 39.8 מ״ג 1192.8 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 17.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. חוצים את הכרשה לאורך ושוטפים היטב תחת מים זורמים להיפטר משאריות חול.
  2. מבשלים את הכרשה בסיר עם הרבה מים כ-45 דקות, עד שהיא רכה. מסננים ומצננים. סוחטים היטב.
  3. טוחנים את חומרי הקציצות במטחנת בשר (או מעבדים במעבד מזון בפולסים).
  4. מערבבים בקערה לתערובת אחידה ומתבלים עם מלח ופלפל שחור.
  5. יוצקים למחבת שמן קנולה בגובה 1/2 ס”מ ומחממים על להבה בינונית.
  6. מטגנים קציצה קטנטנה כדי לבדוק תיבול. טועמים ומתקנים במידת הצורך. יוצרים מהתערובת 30 קציצות קטנות ופחוסות.
  7. מטגנים את הקציצות 4-3 דקות מכל צד עד שהן זהובות. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קציצות פרסה עם בשר מהמטבח הבולגרי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות