קאפקייקס אוכמניות של מיקי שמו

רוצים להכין מאפה מתוק שכל האורחים ידברו עליו? מיקי שמו אופה קאפקייקס אוכמניות טעימים ורכים, עם מלית פרי וקצפת אוורירית מעל
רוצים להכין מאפה מתוק שכל האורחים ידברו עליו? מיקי שמו אופה קאפקייקס אוכמניות טעימים ורכים, עם מלית פרי וקצפת אוורירית מעל
  • מיקי שמו
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    376 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2868.0 קק״ל 2868.0 קק״ל
    פחמימות 375.5 גרם 375.5 גרם
    שומן 127.8 גרם 127.8 גרם
    נתרן 1015.4 מ״ג 1015.4 מ״ג
    חלבון 53.0 גרם 53.0 גרם
    סיבים תזונתיים 10.4 גרם 10.4 גרם
    שומן רווי 27.2 גרם 27.2 גרם
    כולסטרול 587.6 מ״ג 587.6 מ״ג
    סידן 459.9 מ״ג 459.9 מ״ג
    ברזל 8.9 מ״ג 8.9 מ״ג
    אשלגן 5386.4 מ״ג 5386.4 מ״ג
    אבץ 9.1 מ״ג 9.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    376 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2868.0 קק״ל 2868.0 קק״ל
    פחמימות 375.5 גרם 375.5 גרם
    שומן 127.8 גרם 127.8 גרם
    נתרן 1015.4 מ״ג 1015.4 מ״ג
    חלבון 53.0 גרם 53.0 גרם
    סיבים תזונתיים 10.4 גרם 10.4 גרם
    שומן רווי 27.2 גרם 27.2 גרם
    כולסטרול 587.6 מ״ג 587.6 מ״ג
    סידן 459.9 מ״ג 459.9 מ״ג
    ברזל 8.9 מ״ג 8.9 מ״ג
    אשלגן 5386.4 מ״ג 5386.4 מ״ג
    אבץ 9.1 מ״ג 9.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
מיקי שמו
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


קאפקייקס

קצפת

שימון תבנית

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מעבדים שמנת חמוצה, ביצים, שמן ותמצית וניל.
  3. בקערה נפרדת מערבבים קמח, סוכר ואבקת אפייה.
  4. מוסיפים את תערובת היבשים לקערת המיקסר ומעבדים מעט, רק עד שהקמח נטמע בתערובת.
  5. משמנים את תבנית השקעים בתרסיס שמן, יוצקים את הבלילה עד 1/2 מגובה השקעים.
  6. בעזרת כפית, שמים מעט מלית אוכמניות במרכז הבלילה בכל שקע.
  7. אופים 15 דקות או עד שקיסם שננעץ במרכז הקאפקייק יוצא יבש.
  8. מכינים את הקצפת: בקערת מיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה והסוכר לקצפת יציבה. מעבירים לשקית זילוף עם צנתר משונן.
  9. מעטרים כל קאפקייק בקצפת ובכפית מלית אוכמניות ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קאפקייקס אוכמניות של מיקי שמו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות