פשטידת תירס ב-10 דקות

רוצים לתקתק ארוחת ערב בקלי קלות? מכינים פשטידת תירס מנצחת, מהירה, קלה ופשוטה להכנה שילדים ומבוגרים ממש אוהבים
רוצים לתקתק ארוחת ערב בקלי קלות? מכינים פשטידת תירס מנצחת, מהירה, קלה ופשוטה להכנה שילדים ומבוגרים ממש אוהבים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    42 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 503.4 קק״ל 2013.7 קק״ל
    פחמימות 41.5 גרם 165.9 גרם
    שומן 23.0 גרם 91.9 גרם
    נתרן 1929.1 מ״ג 7716.3 מ״ג
    חלבון 33.2 גרם 132.8 גרם
    סיבים תזונתיים 3.7 גרם 14.7 גרם
    שומן רווי 5.4 גרם 21.5 גרם
    כולסטרול 211.0 מ״ג 843.9 מ״ג
    סידן 170.3 מ״ג 681.3 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 7.2 מ״ג
    אשלגן 507.5 מ״ג 2030.0 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 6.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    42 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 503.4 קק״ל 2013.7 קק״ל
    פחמימות 41.5 גרם 165.9 גרם
    שומן 23.0 גרם 91.9 גרם
    נתרן 1929.1 מ״ג 7716.3 מ״ג
    חלבון 33.2 גרם 132.8 גרם
    סיבים תזונתיים 3.7 גרם 14.7 גרם
    שומן רווי 5.4 גרם 21.5 גרם
    כולסטרול 211.0 מ״ג 843.9 מ״ג
    סידן 170.3 מ״ג 681.3 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 7.2 מ״ג
    אשלגן 507.5 מ״ג 2030.0 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 6.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את התבנית.
  2. מסננים את התירס. מגררים את הגבינה בפומפייה.
  3. מניחים את כל רכיבי המתכון בקערה גדולה ומערבבים היטב עד שמתקבלת בלילה אחידה ללא גושים. טועמים ומתקנים את התיבול.
  4. מעבירים את הבלילה לתוך תבנית האפייה, מיישרים ואופים כ-40 דקות, או עד להזהבה.
  5. חותכים ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פשטידת תירס ב-10 דקות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

להגיב על גיא סולומון לבטל

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות