-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1696.2 קק״ל 1696.2 קק״לפחמימות 193.5 גרם 193.5 גרםשומן 80.1 גרם 80.1 גרםנתרן 1471.0 מ״ג 1471.0 מ״גחלבון 53.8 גרם 53.8 גרםסיבים תזונתיים 10.8 גרם 10.8 גרםשומן רווי 12.5 גרם 12.5 גרםכולסטרול 1015.2 מ״ג 1015.2 מ״גסידן 260.0 מ״ג 260.0 מ״גברזל 11.8 מ״ג 11.8 מ״גאשלגן 1013.0 מ״ג 1013.0 מ״גאבץ 5.6 מ״ג 5.6 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים ו-30 דק׳
-
פחמימות194 גרם
-
רמת קושי:קשה
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1696.2 קק״ל 1696.2 קק״לפחמימות 193.5 גרם 193.5 גרםשומן 80.1 גרם 80.1 גרםנתרן 1471.0 מ״ג 1471.0 מ״גחלבון 53.8 גרם 53.8 גרםסיבים תזונתיים 10.8 גרם 10.8 גרםשומן רווי 12.5 גרם 12.5 גרםכולסטרול 1015.2 מ״ג 1015.2 מ״גסידן 260.0 מ״ג 260.0 מ״גברזל 11.8 מ״ג 11.8 מ״גאשלגן 1013.0 מ״ג 1013.0 מ״גאבץ 5.6 מ״ג 5.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-30 דק׳ | קלוריות 1696 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
4 ביצים L
-
100גרם או 3/4 כוס קמח לבן
-
1/4 כפית אבקת אפייה
-
1 קורט מלח דק
-
1 כף שמן קנולה
-
1 כפית גרידת לימון
מלית
-
2מיכלים או 500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
1 קופסה מלית דובדבנים מוכנה
הגשה
-
1/2 כוס אגוזי מלך טחונים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- במיקסר עם וו בלון מקציפים את הביצים עם הסוכר לקציפה יציבה ובהירה.
- מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, המלח וגרידת הלימון תוך כדי ערבול במהירות איטית ולבסוף מוסיפים את השמן. מעבדים מעט.
- בעזרת מרית, משטחים את הבלילה בתבנית האפייה המרופדת נייר ואופים 15 דקות. מצננים, הופכים ומסירים בזהירות את נייר האפייה.
- מכינים את המילוי: מעבירים את מלית הדובדבנים לשקית זילוף.
- במיקסר עם וו בלון מקציפים שמנת מתוקה וסוכר לקצפת יציבה.
- מורחים 3/4 מכמות הקצפת על בצק הרולדה, מזלפים מעל מלית דובדבנים (4 פסי רוחב) ומגלגלים לגלילה הדוקה.
- מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקפיא לשעתיים.
- מוציאים את הרולדה מהמקפיא, מצפים בקצפת שנותרה ומפזרים אגוזים מלך/ אגוזי לוז / קוקוס קלוי מעל.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- במיקסר עם וו בלון מקציפים את הביצים עם הסוכר לקציפה יציבה ובהירה.
- מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, המלח וגרידת הלימון תוך כדי ערבול במהירות איטית ולבסוף מוסיפים את השמן. מעבדים מעט.
- בעזרת מרית, משטחים את הבלילה בתבנית האפייה המרופדת נייר ואופים 15 דקות. מצננים, הופכים ומסירים בזהירות את נייר האפייה.
- מכינים את המילוי: מעבירים את מלית הדובדבנים לשקית זילוף.
- במיקסר עם וו בלון מקציפים שמנת מתוקה וסוכר לקצפת יציבה.
- מורחים 3/4 מכמות הקצפת על בצק הרולדה, מזלפים מעל מלית דובדבנים (4 פסי רוחב) ומגלגלים לגלילה הדוקה.
- מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקפיא לשעתיים.
- מוציאים את הרולדה מהמקפיא, מצפים בקצפת שנותרה ומפזרים אגוזים מלך/ אגוזי לוז / קוקוס קלוי מעל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן