עוגיות רולדה תמרים של מיקי שמו

מיקי שמו אופה בקלי קלות עוגיות רולדה תמרים שמתאימות לאירוח קליל עם כוס קפה או למשלוח מנות בפורים. משתמשים במלית תמרים מוכנה ונהנים מהכנה קלה ומהירה
מיקי שמו אופה בקלי קלות עוגיות רולדה תמרים שמתאימות לאירוח קליל עם כוס קפה או למשלוח מנות בפורים. משתמשים במלית תמרים מוכנה ונהנים מהכנה קלה ומהירה
  • מיקי שמו
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    24 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 168.9 קק״ל 5067.5 קק״ל
    פחמימות 23.6 גרם 709.1 גרם
    שומן 9.9 גרם 296.1 גרם
    נתרן 11.1 מ״ג 332.1 מ״ג
    חלבון 5.0 גרם 149.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.9 גרם 117.5 גרם
    שומן רווי 6.7 גרם 201.0 גרם
    כולסטרול 39.6 מ״ג 1187.7 מ״ג
    סידן 20.5 מ״ג 614.2 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 88.9 מ״ג
    אשלגן 207.9 מ״ג 6236.5 מ״ג
    אבץ 3.0 מ״ג 90.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    24 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 168.9 קק״ל 5067.5 קק״ל
    פחמימות 23.6 גרם 709.1 גרם
    שומן 9.9 גרם 296.1 גרם
    נתרן 11.1 מ״ג 332.1 מ״ג
    חלבון 5.0 גרם 149.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.9 גרם 117.5 גרם
    שומן רווי 6.7 גרם 201.0 גרם
    כולסטרול 39.6 מ״ג 1187.7 מ״ג
    סידן 20.5 מ״ג 614.2 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 88.9 מ״ג
    אשלגן 207.9 מ״ג 6236.5 מ״ג
    אבץ 3.0 מ״ג 90.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחות
מיקי שמו
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מלית תמרים

קישוט

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מעבדים את כל חומרי הבצק עד שמתקבל כדור בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומצננים במקרר כשעה.
  2. מוציאים את הבצק מהמקרר, מחלקים ל-2 חלקים ומרדדים כל חלק למלבן בגודל 35X25 ס”מ בעובי 5 מ”מ.
  3. קוצצים דק את אגוזי המלך.
  4. מורחים שכבה דקה של ממרח תמרים על כל הבצק, מפזרים את אגוזי המלך הקצוצים ומגלגלים לרולדה דקה. חוזרים על הפעולה עם חלקו השני של הבצק.
  5. משמנים תבנית אפייה בתרסיס שמן ומרפדים בנייר אפייה.
  6. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  7. חותכים את הרולדה לפרוסות בעובי 2 ס”מ, מניחים על תבנית האפייה ואופים 18 דקות. מצננים.
  8. לפני ההגשה מפזרים על העוגיות אבקת סוכר.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות רולדה תמרים של מיקי שמו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות