מרק קרופניק עם גריסים ופטריות

שי-לי ליפא מכינה מרק שכיף לאכול ביום קר במיוחד - מרק קרופניק עשיר ומשביע עם גריסים, פטריות והמון ירקות. ארוחה שלמה בקערה אחת
שי-לי ליפא מכינה מרק שכיף לאכול ביום קר במיוחד - מרק קרופניק עשיר ומשביע עם גריסים, פטריות והמון ירקות. ארוחה שלמה בקערה אחת
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • פחמימות
    20 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 195.9 קק״ל 1567.0 קק״ל
    פחמימות 19.9 גרם 159.0 גרם
    שומן 9.9 גרם 79.1 גרם
    נתרן 323.6 מ״ג 2588.5 מ״ג
    חלבון 5.3 גרם 42.4 גרם
    סיבים תזונתיים 5.8 גרם 46.6 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 10.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 43.3 מ״ג 346.8 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 11.1 מ״ג
    אשלגן 438.2 מ״ג 3505.4 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 5.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • פחמימות
    20 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 195.9 קק״ל 1567.0 קק״ל
    פחמימות 19.9 גרם 159.0 גרם
    שומן 9.9 גרם 79.1 גרם
    נתרן 323.6 מ״ג 2588.5 מ״ג
    חלבון 5.3 גרם 42.4 גרם
    סיבים תזונתיים 5.8 גרם 46.6 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 10.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 43.3 מ״ג 346.8 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 11.1 מ״ג
    אשלגן 438.2 מ״ג 3505.4 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 5.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחות
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את הירקות לבישול: קולפים וקוצצים דק את הבצל והשום. קולפים וחותכים לקוביות בגודל 1/2 ס”מ את הגזר ותפוחי האדמה. חותכים לקוביות קטנות את גבעולי הסלרי.
  2. משרים את פטריות הפורצ’יני במים רותחים כרבע שעה. מסננים אך שומרים את המים, וקוצצים יחד עם פטריות השמפיניון.
  3. מחממים סיר גדול על להבה בינונית. מוסיפים שמן זית, בצל, שום, גזר וסלרי ומאדים 8-6 דקות תוך כדי בחישה עד שהירקות רכים.
  4. מוסיפים את שני סוגי הפטריות ומטגנים כ-3 דקות תוך כדי בחישה עד שהפטריות מתחילות להתרכך.
  5. מוסיפים לסיר את מי השרייה, תפוחי האדמה והגריסים, מתבלים באגוז מוסקט, מלח ופלפל שחור, מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים 40-35 דקות עד שהגריסים רכים.
  6. לפני ההגשה, קוצצים את השמיר, מפזרים מעל ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרק קרופניק עם גריסים ופטריות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות