
לביבות בטטה אפויות שחוטפים ישר מהתבנית
גם כששומרים על המשקל אפשר ליהנות מלביבות! פשוט מכינים לביבות בטטה אפויות בתנור - טעימות, פשוטות להכנה ובלי מוצרי חלב, שכיף להגיש בחנוכה וגם בכל יום אחר
גם כששומרים על המשקל אפשר ליהנות מלביבות! פשוט מכינים לביבות בטטה אפויות בתנור - טעימות, פשוטות להכנה ובלי מוצרי חלב, שכיף להגיש בחנוכה וגם בכל יום אחר
- יונית צוקרמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 113.9 קק״ל 1366.2 קק״לפחמימות 10.6 גרם 127.5 גרםשומן 7.0 גרם 84.3 גרםנתרן 277.4 מ״ג 3328.4 מ״גחלבון 3.0 גרם 36.3 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 25.7 גרםשומן רווי 5.0 גרם 59.8 גרםכולסטרול 42.6 מ״ג 511.7 מ״גסידן 23.9 מ״ג 286.5 מ״גברזל 1.2 מ״ג 14.8 מ״גאשלגן 189.9 מ״ג 2278.5 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 8.2 מ״גסגור
-
מרכיבים9 -
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳ -
פחמימות11 גרם -
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 113.9 קק״ל 1366.2 קק״לפחמימות 10.6 גרם 127.5 גרםשומן 7.0 גרם 84.3 גרםנתרן 277.4 מ״ג 3328.4 מ״גחלבון 3.0 גרם 36.3 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 25.7 גרםשומן רווי 5.0 גרם 59.8 גרםכולסטרול 42.6 מ״ג 511.7 מ״גסידן 23.9 מ״ג 286.5 מ״גברזל 1.2 מ״ג 14.8 מ״גאשלגן 189.9 מ״ג 2278.5 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 8.2 מ״גסגור

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 114 | כמות מנות 12 |
|---|
מצרכים
מצרכים

אופן הכנה
- קולפים וחותכים את הבטטות לקוביות גדולות ומבשלים בסיר עם מים רותחים עד ריכוך. מסננים ומועכים.
- מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומתיזים בתרסיס השמן.
- קולפים וקוצצים את הבצל לקוביות.
- מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
- מוסיפים את הבצל המטוגן ושאר הרכיבים לבטטה ומערבבים.
- מגלגלים את התערובת לקציצות, משטחים מעט ומניחים על התבנית.
- אופים בתנור החם עד להזהבה.
אופן הכנה
- קולפים וחותכים את הבטטות לקוביות גדולות ומבשלים בסיר עם מים רותחים עד ריכוך. מסננים ומועכים.
- מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומתיזים בתרסיס השמן.
- קולפים וקוצצים את הבצל לקוביות.
- מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
- מוסיפים את הבצל המטוגן ושאר הרכיבים לבטטה ומערבבים.
- מגלגלים את התערובת לקציצות, משטחים מעט ומניחים על התבנית.
- אופים בתנור החם עד להזהבה.
הערות
- אם רוצים, אפשר לטבול את הלביבות בפירורי לחם ולטגן
הערות
- אם רוצים, אפשר לטבול את הלביבות בפירורי לחם ולטגן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן

