לביבות בטטה אפויות שחוטפים ישר מהתבנית

גם כששומרים על המשקל אפשר ליהנות מלביבות! פשוט מכינים לביבות בטטה אפויות בתנור - טעימות, פשוטות להכנה ובלי מוצרי חלב, שכיף להגיש בחנוכה וגם בכל יום אחר
גם כששומרים על המשקל אפשר ליהנות מלביבות! פשוט מכינים לביבות בטטה אפויות בתנור - טעימות, פשוטות להכנה ובלי מוצרי חלב, שכיף להגיש בחנוכה וגם בכל יום אחר
  • יונית צוקרמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • פחמימות
    11 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 113.9 קק״ל 1366.2 קק״ל
    פחמימות 10.6 גרם 127.5 גרם
    שומן 7.0 גרם 84.3 גרם
    נתרן 277.4 מ״ג 3328.4 מ״ג
    חלבון 3.0 גרם 36.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 25.7 גרם
    שומן רווי 5.0 גרם 59.8 גרם
    כולסטרול 42.6 מ״ג 511.7 מ״ג
    סידן 23.9 מ״ג 286.5 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 14.8 מ״ג
    אשלגן 189.9 מ״ג 2278.5 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 8.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • פחמימות
    11 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 113.9 קק״ל 1366.2 קק״ל
    פחמימות 10.6 גרם 127.5 גרם
    שומן 7.0 גרם 84.3 גרם
    נתרן 277.4 מ״ג 3328.4 מ״ג
    חלבון 3.0 גרם 36.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 25.7 גרם
    שומן רווי 5.0 גרם 59.8 גרם
    כולסטרול 42.6 מ״ג 511.7 מ״ג
    סידן 23.9 מ״ג 286.5 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 14.8 מ״ג
    אשלגן 189.9 מ״ג 2278.5 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 8.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
יונית צוקרמן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. קולפים וחותכים את הבטטות לקוביות גדולות ומבשלים בסיר עם מים רותחים עד ריכוך. מסננים ומועכים.
  2. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומתיזים בתרסיס השמן.
  3. קולפים וקוצצים את הבצל לקוביות.
  4. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
  5. מוסיפים את הבצל המטוגן ושאר הרכיבים לבטטה ומערבבים.
  6. מגלגלים את התערובת לקציצות, משטחים מעט ומניחים על התבנית.
  7. אופים בתנור החם עד להזהבה.

הערות

  • אם רוצים, אפשר לטבול את הלביבות בפירורי לחם ולטגן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לביבות בטטה אפויות שחוטפים ישר מהתבנית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות