המבורגר בקר ואנשובי עם צ’אטני עגבניות שרי

אודי ואושר מכינים המבורגר משודרג - המבורגר בקר ואנשובי עם צ'אטני עגבניות שרי וביצי עין. לא תאמינו כמה השילוב בין הבקר העסיסי לאנשובי המלוח הוא שילוב מנצח
אודי ואושר מכינים המבורגר משודרג - המבורגר בקר ואנשובי עם צ'אטני עגבניות שרי וביצי עין. לא תאמינו כמה השילוב בין הבקר העסיסי לאנשובי המלוח הוא שילוב מנצח
  • אודי ואושר
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    23
  • הכנה שעה
    כולל שעתיים
  • פחמימות
    78 גרם
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1100.6 קק״ל 2201.1 קק״ל
    פחמימות 77.7 גרם 155.4 גרם
    שומן 57.0 גרם 114.1 גרם
    נתרן 2349.5 מ״ג 4698.9 מ״ג
    חלבון 67.6 גרם 135.3 גרם
    סיבים תזונתיים 9.9 גרם 19.9 גרם
    שומן רווי 18.3 גרם 36.5 גרם
    כולסטרול 432.7 מ״ג 865.4 מ״ג
    סידן 254.8 מ״ג 509.6 מ״ג
    ברזל 9.7 מ״ג 19.5 מ״ג
    אשלגן 1709.6 מ״ג 3419.2 מ״ג
    אבץ 11.4 מ״ג 22.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    23
  • הכנה שעה
    כולל שעתיים
  • פחמימות
    78 גרם
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1100.6 קק״ל 2201.1 קק״ל
    פחמימות 77.7 גרם 155.4 גרם
    שומן 57.0 גרם 114.1 גרם
    נתרן 2349.5 מ״ג 4698.9 מ״ג
    חלבון 67.6 גרם 135.3 גרם
    סיבים תזונתיים 9.9 גרם 19.9 גרם
    שומן רווי 18.3 גרם 36.5 גרם
    כולסטרול 432.7 מ״ג 865.4 מ״ג
    סידן 254.8 מ״ג 509.6 מ״ג
    ברזל 9.7 מ״ג 19.5 מ״ג
    אשלגן 1709.6 מ״ג 3419.2 מ״ג
    אבץ 11.4 מ״ג 22.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
אודי ואושר
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

המבורגר

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. קוצצים את הבצל, האנשובי, הצ’ילי, השום, הג’ינג’ר. פורסים את הבצל לטבעות.
  2. מטגנים את הבצל, ובנפרד מטגנים 2 חביתות עין.
  3. מכינים את ההמבורגר: מערבבים את כל החומרים ולשים מספר דקות. מעבירים למקרר ל- 2 שעות. מוציאים ויוצרים 2 המבורגרים.
  4. מכינים את הצ’אטני: מעבירים את כל החומרים לסיר ומבשלים על אש בינונית 40-45 דקות. חשוב לא לערבב את התערבות יותר מדי תוך כדי הבישול על מנת שהעגבניות לא יתפרקו. מקררים.
  5. משמנים כל המבורגר במעט שמן זית וצולים על הפלאנצ’ה או מחבת כ- 3 דקות מכל צד לדרגת מדיום.
  6. מורחים צד אחד של הלחמנייה במיונז, מניחים את ההמבורגר, כף צ’אטני, את החביתה והירקות ומגישים.

הערות

  • מומלץ להשתמש בתערובת של בשר צוואר וצלעות

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
המבורגר בקר ואנשובי עם צ’אטני עגבניות שרי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות