המבורגר בקר ואנשובי עם צ’אטני עגבניות שרי
אודי ואושר מכינים המבורגר משודרג - המבורגר בקר ואנשובי עם צ'אטני עגבניות שרי וביצי עין. לא תאמינו כמה השילוב בין הבקר העסיסי לאנשובי המלוח הוא שילוב מנצח
אודי ואושר מכינים המבורגר משודרג - המבורגר בקר ואנשובי עם צ'אטני עגבניות שרי וביצי עין. לא תאמינו כמה השילוב בין הבקר העסיסי לאנשובי המלוח הוא שילוב מנצח
- אודי ואושר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1100.6 קק״ל 2201.1 קק״לפחמימות 77.7 גרם 155.4 גרםשומן 57.0 גרם 114.1 גרםנתרן 2349.5 מ״ג 4698.9 מ״גחלבון 67.6 גרם 135.3 גרםסיבים תזונתיים 9.9 גרם 19.9 גרםשומן רווי 18.3 גרם 36.5 גרםכולסטרול 432.7 מ״ג 865.4 מ״גסידן 254.8 מ״ג 509.6 מ״גברזל 9.7 מ״ג 19.5 מ״גאשלגן 1709.6 מ״ג 3419.2 מ״גאבץ 11.4 מ״ג 22.8 מ״גסגור
-
מרכיבים23
-
הכנה שעהכולל שעתיים
-
פחמימות78 גרם
-
רמת קושי:קשה
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1100.6 קק״ל 2201.1 קק״לפחמימות 77.7 גרם 155.4 גרםשומן 57.0 גרם 114.1 גרםנתרן 2349.5 מ״ג 4698.9 מ״גחלבון 67.6 גרם 135.3 גרםסיבים תזונתיים 9.9 גרם 19.9 גרםשומן רווי 18.3 גרם 36.5 גרםכולסטרול 432.7 מ״ג 865.4 מ״גסידן 254.8 מ״ג 509.6 מ״גברזל 9.7 מ״ג 19.5 מ״גאשלגן 1709.6 מ״ג 3419.2 מ״גאבץ 11.4 מ״ג 22.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 23 | זמן הכנה שעה | זמן כולל שעתיים | קלוריות 1101 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
המבורגר
-
400 גרם בשר בקר טחון
-
1 בצל בינוני
-
2 פילה אנשובי
-
1/4 כפית מלח דק
צ'אטני עגבניות שרי
-
500 גרם עגבניות שרי
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוני
-
2 שיני שום
-
1 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
1 חופן אורגנו טרי
-
2 כוכבי אניס בינוניים
-
2 מסמר ציפורן בינוניים
-
1 כף זרעי חרדל שחור
-
1/4 כפית קינמון טחון
-
1 כפית זרעי כוסברה
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כוס סוכר חום בהיר – דמררה
-
1/4 כוס חומץ בן יין אדום
הגשה
-
2 לחמניות המבורגר בינוניות
-
2 עלי חסה רומית
-
1 בצל בינוני
-
2 ביצים L
-
2 כפות מיונז
אופן הכנה
- קוצצים את הבצל, האנשובי, הצ’ילי, השום, הג’ינג’ר. פורסים את הבצל לטבעות.
- מטגנים את הבצל, ובנפרד מטגנים 2 חביתות עין.
- מכינים את ההמבורגר: מערבבים את כל החומרים ולשים מספר דקות. מעבירים למקרר ל- 2 שעות. מוציאים ויוצרים 2 המבורגרים.
- מכינים את הצ’אטני: מעבירים את כל החומרים לסיר ומבשלים על אש בינונית 40-45 דקות. חשוב לא לערבב את התערבות יותר מדי תוך כדי הבישול על מנת שהעגבניות לא יתפרקו. מקררים.
- משמנים כל המבורגר במעט שמן זית וצולים על הפלאנצ’ה או מחבת כ- 3 דקות מכל צד לדרגת מדיום.
- מורחים צד אחד של הלחמנייה במיונז, מניחים את ההמבורגר, כף צ’אטני, את החביתה והירקות ומגישים.
אופן הכנה
- קוצצים את הבצל, האנשובי, הצ’ילי, השום, הג’ינג’ר. פורסים את הבצל לטבעות.
- מטגנים את הבצל, ובנפרד מטגנים 2 חביתות עין.
- מכינים את ההמבורגר: מערבבים את כל החומרים ולשים מספר דקות. מעבירים למקרר ל- 2 שעות. מוציאים ויוצרים 2 המבורגרים.
- מכינים את הצ’אטני: מעבירים את כל החומרים לסיר ומבשלים על אש בינונית 40-45 דקות. חשוב לא לערבב את התערבות יותר מדי תוך כדי הבישול על מנת שהעגבניות לא יתפרקו. מקררים.
- משמנים כל המבורגר במעט שמן זית וצולים על הפלאנצ’ה או מחבת כ- 3 דקות מכל צד לדרגת מדיום.
- מורחים צד אחד של הלחמנייה במיונז, מניחים את ההמבורגר, כף צ’אטני, את החביתה והירקות ומגישים.
הערות
- מומלץ להשתמש בתערובת של בשר צוואר וצלעות
הערות
- מומלץ להשתמש בתערובת של בשר צוואר וצלעות
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן