הום פרייז – תפוחי אדמה ברוטב צ’ילי מתוק

הום פרייז היא מנה שמשלבת את כל הדברים הכי טעימים - תפוחי אדמה רכים, רוטב מתקתק וקצת חריף וקצוות קראנצ'יים. מכינים תוספת כמו במסעדות, רק בבית
הום פרייז היא מנה שמשלבת את כל הדברים הכי טעימים - תפוחי אדמה רכים, רוטב מתקתק וקצת חריף וקצוות קראנצ'יים. מכינים תוספת כמו במסעדות, רק בבית
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    10 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 43.7 קק״ל 174.7 קק״ל
    פחמימות 10.0 גרם 40.1 גרם
    שומן 0.1 גרם 0.4 גרם
    נתרן 1535.3 מ״ג 6141.3 מ״ג
    חלבון 0.7 גרם 2.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 4.6 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 11.6 מ״ג 46.5 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג
    אשלגן 139.8 מ״ג 559.1 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    10 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 43.7 קק״ל 174.7 קק״ל
    פחמימות 10.0 גרם 40.1 גרם
    שומן 0.1 גרם 0.4 גרם
    נתרן 1535.3 מ״ג 6141.3 מ״ג
    חלבון 0.7 גרם 2.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 4.6 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 11.6 מ״ג 46.5 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג
    אשלגן 139.8 מ״ג 559.1 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. קולפים וחותכים את תפוחי האדמה לקוביות בגודל 2 ס”מ.
  2. מניחים את קוביות תפוחי האדמה בסיר, מכסים במים בגובה 4 ס”מ מעל לתפוחי האדמה, מוסיפים כפית מלח, מבשלים על להבה גבוהה ומביאים לרתיחה מלאה. תפוחי האדמה צריכים להיות חצי עשויים. מסננים היטב.
  3. מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית. פורסים את הבצל לפרוסות דקות. מוסיפים שמן ובצל למחבת ומאדים כ-5 דקות עד שהבצל רך (לא מזהיבים).
  4. מוסיפים תפוחי אדמה מבושלים, רוטב צ’ילי, קטשופ ורוטב סויה, מתבלים בפפריקה, מלח ופלפל שחור, מטגנים 8-7 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם עד שתפוחי האדמה רכים וזהובים. טועמים ומתקנים תיבול.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הום פרייז – תפוחי אדמה ברוטב צ’ילי מתוק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות