הום פרייז – תפוחי אדמה ברוטב צ’ילי מתוק
הום פרייז היא מנה שמשלבת את כל הדברים הכי טעימים - תפוחי אדמה רכים, רוטב מתקתק וקצת חריף וקצוות קראנצ'יים. מכינים תוספת כמו במסעדות, רק בבית
הום פרייז היא מנה שמשלבת את כל הדברים הכי טעימים - תפוחי אדמה רכים, רוטב מתקתק וקצת חריף וקצוות קראנצ'יים. מכינים תוספת כמו במסעדות, רק בבית
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 43.7 קק״ל 174.7 קק״לפחמימות 10.0 גרם 40.1 גרםשומן 0.1 גרם 0.4 גרםנתרן 1535.3 מ״ג 6141.3 מ״גחלבון 0.7 גרם 2.6 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 4.6 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 11.6 מ״ג 46.5 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 139.8 מ״ג 559.1 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
פחמימות10 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 43.7 קק״ל 174.7 קק״לפחמימות 10.0 גרם 40.1 גרםשומן 0.1 גרם 0.4 גרםנתרן 1535.3 מ״ג 6141.3 מ״גחלבון 0.7 גרם 2.6 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 4.6 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 11.6 מ״ג 46.5 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 139.8 מ״ג 559.1 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 44 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
5 תפוחי אדמה בינוניים
-
1 כפית מלח דק
-
1 בצל בינוני
-
2 כפות גדושות רוטב צ’ילי מתוק
-
2 כפות קטשופ
-
1 כף רוטב סויה
-
1/2 כפית פפריקה מתוקה
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- קולפים וחותכים את תפוחי האדמה לקוביות בגודל 2 ס”מ.
- מניחים את קוביות תפוחי האדמה בסיר, מכסים במים בגובה 4 ס”מ מעל לתפוחי האדמה, מוסיפים כפית מלח, מבשלים על להבה גבוהה ומביאים לרתיחה מלאה. תפוחי האדמה צריכים להיות חצי עשויים. מסננים היטב.
- מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית. פורסים את הבצל לפרוסות דקות. מוסיפים שמן ובצל למחבת ומאדים כ-5 דקות עד שהבצל רך (לא מזהיבים).
- מוסיפים תפוחי אדמה מבושלים, רוטב צ’ילי, קטשופ ורוטב סויה, מתבלים בפפריקה, מלח ופלפל שחור, מטגנים 8-7 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם עד שתפוחי האדמה רכים וזהובים. טועמים ומתקנים תיבול.
אופן הכנה
- קולפים וחותכים את תפוחי האדמה לקוביות בגודל 2 ס”מ.
- מניחים את קוביות תפוחי האדמה בסיר, מכסים במים בגובה 4 ס”מ מעל לתפוחי האדמה, מוסיפים כפית מלח, מבשלים על להבה גבוהה ומביאים לרתיחה מלאה. תפוחי האדמה צריכים להיות חצי עשויים. מסננים היטב.
- מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית. פורסים את הבצל לפרוסות דקות. מוסיפים שמן ובצל למחבת ומאדים כ-5 דקות עד שהבצל רך (לא מזהיבים).
- מוסיפים תפוחי אדמה מבושלים, רוטב צ’ילי, קטשופ ורוטב סויה, מתבלים בפפריקה, מלח ופלפל שחור, מטגנים 8-7 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם עד שתפוחי האדמה רכים וזהובים. טועמים ומתקנים תיבול.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן