קורנדוג – נקניקייה בציפוי פריך עם מיונז לימון ונענע

אודי ואושר מכינים קלאסיקה אמריקאית מדוכני המזון המהיר - קורנדוג, נקניקייה בציפוי תירס פריך עם רוטב מיונז לימוני. מנת שחיתות מושלמת לילדים ולמבוגרים
אודי ואושר מכינים קלאסיקה אמריקאית מדוכני המזון המהיר - קורנדוג, נקניקייה בציפוי תירס פריך עם רוטב מיונז לימוני. מנת שחיתות מושלמת לילדים ולמבוגרים
  • אודי ואושר
שמרו
דרגו

שני גברים ומקרר

3/14
  • רמת קושי:
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים
  • רמת קושי:
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
אודי ואושר
X

דרגו את המתכון


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מניחים בקערה את הקמח, קמח התירס, אבקת האפייה, התבלינים והמלח. מוסיפים את הביצה ומערבבים היטב.
  2. מניחים בכוס בלנדר מוט או במעבד מזון את התירס, קרם הקוקוס, הבצל הירוק והצ’ילי, טוחנים למרקם חלק ומעבירים לקערת היבשים.
  3. מערבבים עם תערובת הקמחים למרקם אחיד ומחזירים לכוס הבלנדר או למעבד המזון. טוחנים למרקם חלק ואחיד. מעבירים לכוס עמוקה.
  4. מכינים את המיונז: מפרידים את עלי הנענע מהגבעולים וקוצצים דק.
  5. מניחים בקערה את כל מרכיבי המיונז ומערבבים.
  6. יוצקים את השמן לסיר ומחממים ל-180 מעלות.
  7. מגלגלים את הנקניקיות בקורנפלור, משפדים כל נקניקייה על שיפוד, טובלים בציפוי (בכוס) ומטגנים 3-4 דקות עד לקבלת צבע זהוב.
  8. מגישים לצד המיונז.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קורנדוג – נקניקייה בציפוי פריך עם מיונז לימון ונענע

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות