לזניית כרובית במילוי קנלוני גבינות ותרד ורוטב עגבניות
אודי ואושר מגישים לזניית כרובית מושקעת ברוטב עגבניות עם הפתעת קנלוני ממולאים בגבינות שמסתתרים בפנים. מושלמת לשבועות
אודי ואושר מגישים לזניית כרובית מושקעת ברוטב עגבניות עם הפתעת קנלוני ממולאים בגבינות שמסתתרים בפנים. מושלמת לשבועות
- אודי ואושר
שמרו
שני גברים ומקרר
4/14
-
עוד ערכים תזונתיים
-
רמת קושי:
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 0 | זמן הכנה 0 | זמן כולל 0 | קלוריות 0 | כמות מנות |
---|
אופן הכנה
- מגרדים את קליפת הלימון. מפרידים את הכרובית לפרחים ללא הגזע. חותכים את הבצל לחתיכות גדולות. מגררים על הפומפייה את שני סוגי הגבינות (משתמשים ב-150 גרם פרמזן ו-100 גרם מוצרלה למילוי הקנלוני, ואת השאר שומרים להרכבת המנה) ומערבבים למחית. מגררים בנפרד את העגבניות וכותשים את השום.
- מחממים את התנור ל-190 מעלות במצב טורבו.
- מכינים את המילוי: קוצצים את התרד במעבד המזון ומערבבים היטב עם שאר חומרי המילוי.
- מכינים את הכרובית: מעבירים את הכרובית והבצל לכלי המתאים למיקרוגל עם 2 כפות מים ומפעילים ל-10 דקות. טוחנים את פרחי הכרובית והבצל הרכים במעבד המזון יחד עם שאר החומרים. מעבירים לשק זילוף.
- ממלאים את הקנלוני במחית הגבינות.
- מרכיבים את המנה: יוצקים לתבנית שכבה דקה של רוטב הכרובית. מניחים שכבה של עלי הלזניה, מעליהם את רוטב הכרובית ומעל את הקנלוני הממולאים. מעליהם יוצקים את רוטב הכרובית, ושוב מניחים את עלי הלזניה. חוזרים על הפעולה שוב ומסיימים עם הרוטב. מפזרים מעל את הפרמז’ן והמוצרלה.
- מכסים את התבנית בנייר האפייה ומעליו מהדקים את נייר הכסף, ואופים שעה.
מעלים את הטמפרטורה ל-220 מעלות, מורידים את הכיסוי ומחזירים לתנור ל-10 דקות נוספות, עד שהלזניה משחימה. מקררים מעט ופורסים. - מכינים את רוטב העגבניות: מערבבים את כל החומרים ומתקנים את התיבול.
- יוצקים לצלחת הגשה את רוטב העגבניות ומניחים מעליו פרוסת לזניה. מקשטים בשמן הזית ועלי הבזיליקום ומגישים.
אופן הכנה
- מגרדים את קליפת הלימון. מפרידים את הכרובית לפרחים ללא הגזע. חותכים את הבצל לחתיכות גדולות. מגררים על הפומפייה את שני סוגי הגבינות (משתמשים ב-150 גרם פרמזן ו-100 גרם מוצרלה למילוי הקנלוני, ואת השאר שומרים להרכבת המנה) ומערבבים למחית. מגררים בנפרד את העגבניות וכותשים את השום.
- מחממים את התנור ל-190 מעלות במצב טורבו.
- מכינים את המילוי: קוצצים את התרד במעבד המזון ומערבבים היטב עם שאר חומרי המילוי.
- מכינים את הכרובית: מעבירים את הכרובית והבצל לכלי המתאים למיקרוגל עם 2 כפות מים ומפעילים ל-10 דקות. טוחנים את פרחי הכרובית והבצל הרכים במעבד המזון יחד עם שאר החומרים. מעבירים לשק זילוף.
- ממלאים את הקנלוני במחית הגבינות.
- מרכיבים את המנה: יוצקים לתבנית שכבה דקה של רוטב הכרובית. מניחים שכבה של עלי הלזניה, מעליהם את רוטב הכרובית ומעל את הקנלוני הממולאים. מעליהם יוצקים את רוטב הכרובית, ושוב מניחים את עלי הלזניה. חוזרים על הפעולה שוב ומסיימים עם הרוטב. מפזרים מעל את הפרמז’ן והמוצרלה.
- מכסים את התבנית בנייר האפייה ומעליו מהדקים את נייר הכסף, ואופים שעה.
מעלים את הטמפרטורה ל-220 מעלות, מורידים את הכיסוי ומחזירים לתנור ל-10 דקות נוספות, עד שהלזניה משחימה. מקררים מעט ופורסים. - מכינים את רוטב העגבניות: מערבבים את כל החומרים ומתקנים את התיבול.
- יוצקים לצלחת הגשה את רוטב העגבניות ומניחים מעליו פרוסת לזניה. מקשטים בשמן הזית ועלי הבזיליקום ומגישים.
הערות
- אם לא רוצים להכין את הכרובית במיקרוגל, אפשר לבשל אותה בסיר עם מים רותחים כ-20 דקות ולסנן
הערות
- אם לא רוצים להכין את הכרובית במיקרוגל, אפשר לבשל אותה בסיר עם מים רותחים כ-20 דקות ולסנן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (0)
קטגוריות
אביזרים
טכניקות
-
המבורגר טבעוני עם מיונז מעושן
אודי ואושראודי ואושר מלמדים להכין המבורגר טבעוני, עסיסי ועשיר בטעמים, שנראה ומרגיש כמו הגרסה הבשרית המקורית. מוסיפים רוטב מיונז מעושן ונהנים מארוחה מושלמת -
חומוס שעועית בובעס של אושר אידלמן
אושר אידלמןהידעתם? אפשר להכין חומוס גם מקטניות אחרות, כמו למשל שעועית בובעס. אושר אידלמן עם מתכון משגע של חומוס שעועית בובעס לא שגרתי -
קורנדוג – נקניקייה בציפוי פריך עם מיונז לימון ונענע
אודי ואושראודי ואושר מכינים קלאסיקה אמריקאית מדוכני המזון המהיר - קורנדוג, נקניקייה בציפוי תירס פריך עם רוטב מיונז לימוני. מנת שחיתות מושלמת לילדים ולמבוגרים -
לזניית כרובית במילוי קנלוני גבינות ותרד ורוטב עגבניות
אודי ואושראודי ואושר מגישים לזניית כרובית מושקעת ברוטב עגבניות עם הפתעת קנלוני ממולאים בגבינות שמסתתרים בפנים. מושלמת לשבועות -
כנפי עוף בקרמל חריף שלא תוכלו להפסיק לנשנש
אודי ואושריש היום משחק ואתם מתלבטים מה לאכול? אודי ואושר מכינים כנפי עוף בקרמל חריף שאי אפשר להפסיק לאכול. תתכוננו להתמכר -
טורטייה ספרדית עם טונה – גם לספרדים יש אומלט
אודי ואושררוצים לשדרג את הבראנץ' הבא שלכם? אודי ואושר מפנקים במתכון משגע של טורטייה ספרדית עם טונה - חביתה עם תפוחי אדמה שקצת דומה לפשטידה -
טארט טאטן עגבניות שרי ומוצרלה
אודי ואושראושר ואודי מגישים גרסה מלוחה ומיוחדת במינה לטארט הכי מפורסם בעולם - טארט טאטן עגבניות שרי ומוצרלה שמכינים לארוחה חלבית או בחג השבועות -
טאקו אנטריקוט בטקילה וליים עם סלסת עגבניות ופלפלים
אודי ואושראודי ואושר מכינים לכם מנה מהמטבח המקסיקני שכולה בשר משובח - טאקו אנטריקוט במרינדת טקילה וליים, וסלסה חריפה של עגבניות ופלפלים שרופים -
טאבולה כרובית עם פיתות קלויות וגבינת פטה
אודי ואושררוצים לשדרג את מלאי הסלטים שלכם? אודי ואושר מכינים טאבולה כרובית עם פיתות קלויות וגבינת פטה. מנה נהדרת לאירוח שמכינים ב-10 דקות עבודה -
חומוס חצילים עם במיה וגרגירי חומוס פריכים
אודי ואושרחומוס מחצילים? יש דבר כזה, וזה אפילו ממש טעים. אודי ואושר מלמדים איך מכינים חומוס חצילים עם במיה וגרגירי חומוס פריכים -
המבורגר בקר ואנשובי עם צ’אטני עגבניות שרי
אודי ואושראודי ואושר מכינים המבורגר משודרג - המבורגר בקר ואנשובי עם צ'אטני עגבניות שרי וביצי עין. לא תאמינו כמה השילוב בין הבקר העסיסי לאנשובי המלוח הוא שילוב מנצח -
דלעות צלויות בבהראט עם פסטו
אודי ואושרתבשיל כתום, טעים ובריא, של מיני דלעות צלויות בבהרט, שמוגשות עם רוטב פסטו, פטה ויוגורט. מתאים לארוחת החג בשבועות. -
דאל (באט) דלורית
אודי ואושרתבשיל עדשים הודי מסורתי, צמחוני, מתובל ובריא, בתוספת דלורית, מוגש עם אורז ופיתה עירקית. -
צ’ילי קון קרנה עם לביבות תירס וסלסה ירוקה
אודי ואושראודי ואושר מגישים צ'ילי קון קרנה, תבשיל בשר ושעועית דרום אמריקאי שמוגש עם לביבות תירס פריכות וסלסה ירוקה