כנפי עוף בקרמל חריף שלא תוכלו להפסיק לנשנש

יש היום משחק ואתם מתלבטים מה לאכול? אודי ואושר מכינים כנפי עוף בקרמל חריף שאי אפשר להפסיק לאכול. תתכוננו להתמכר
יש היום משחק ואתם מתלבטים מה לאכול? אודי ואושר מכינים כנפי עוף בקרמל חריף שאי אפשר להפסיק לאכול. תתכוננו להתמכר
  • אודי ואושר
שמרו
דרגו

שני גברים ומקרר

5/14
  • רמת קושי:
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים
  • רמת קושי:
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
אודי ואושר
X

דרגו את המתכון


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. חותכים את כנפי העוף לחצאים. פורסים דק את הג’ינג’ר והשום. קוצצים את הבצל הירוק. קולים את השומשום כ-2-3 דקות על מחבת יבשה.
  2. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  3. יוצקים לסיר את המים והסוכר, מערבבים ומביאים לרתיחה על להבה גבוהה עד שמתקבל צבע חום בהיר (לא לערבב עם כף!). מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל עד לקבלת צבע חום עמוק.
  4. מערבבים בקערה את שאר המצרכים.
  5. מאחדים את תכולת הקערה, הסירופ והכנפיים, מערבבים בעזרת כף עץ ומעבירים לתבנית.
  6. מכסים בנייר כסף וצולים במשך 20 דקות. מערבבים מדי פעם (ניתן להוסיף 1-2 כפות מים לפי כמות הנוזלים). מסירים את נייר הכסף ומשחימים תחת הגריל של התנור.
  7. מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מלמעלה את הבצל הירוק והשומשום ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כנפי עוף בקרמל חריף שלא תוכלו להפסיק לנשנש

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות