טורטייה ספרדית עם טונה – גם לספרדים יש אומלט
רוצים לשדרג את הבראנץ' הבא שלכם? אודי ואושר מפנקים במתכון משגע של טורטייה ספרדית עם טונה - חביתה עם תפוחי אדמה שקצת דומה לפשטידה
רוצים לשדרג את הבראנץ' הבא שלכם? אודי ואושר מפנקים במתכון משגע של טורטייה ספרדית עם טונה - חביתה עם תפוחי אדמה שקצת דומה לפשטידה
- אודי ואושר
שמרו
שני גברים ומקרר
6/14
-
עוד ערכים תזונתיים
-
רמת קושי:
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 0 | זמן הכנה 0 | זמן כולל 0 | קלוריות 0 | כמות מנות |
---|
אופן הכנה
- חותכים את תפוחי האדמה לרבעים ופורסים דק לעובי 1/4 ס”מ. קוצצים את הבצל. מסננים את הטונה. קוצצים דק את הפלפלים החריפים והעירית.
- מכינים את הטורטייה: מעבירים את תפוי האדמה והבצל לקערת זכוכית, מפזרים את המלח ושמן הזית ומערבבים.
- מכסים את הקערה בניילון נצמד, דוקרים עם סכין 4-5 פעמים ומבשלים במיקרוגל על עוצמה גבוהה (900W) במשך 5 דקות. מוציאים, מערבבים ומחזירים ל-5 דקות נוספות. אם תפוחי האדמה עדיין לא רכים, מחזירים למיקרוגל ל-3 דקות נוספות. מצננים מעט.
- טורפים את הביצים והמלח, מוסיפים את התפוחי האדמה והבצל הרכים ומערבבים בעדינות.
- מחממים את השמן במחבת בעלת דפנות עגולות בקוטר 18 ס”מ, ויוצקים פנימה בבת אחת את התערובת. משטחים עם כף עץ ומטגנים על להבה בינונית-גבוהה כ-5 דקות. מוודאים שהטורטייה לא נדבקת לתחתית אך לא נוגעים בא מעבר לכך.
- הופכים על גבי הצלחת ומחזירים את הצד השני של הטורטייה לטיגון קצר של 2 דקות. מעבירים לצלחת הגשה.
- מערבבים את כל חומרי הטופינג, מסדרים בשכבה אחידה מעל הטורטייה ומגישים.
אופן הכנה
- חותכים את תפוחי האדמה לרבעים ופורסים דק לעובי 1/4 ס”מ. קוצצים את הבצל. מסננים את הטונה. קוצצים דק את הפלפלים החריפים והעירית.
- מכינים את הטורטייה: מעבירים את תפוי האדמה והבצל לקערת זכוכית, מפזרים את המלח ושמן הזית ומערבבים.
- מכסים את הקערה בניילון נצמד, דוקרים עם סכין 4-5 פעמים ומבשלים במיקרוגל על עוצמה גבוהה (900W) במשך 5 דקות. מוציאים, מערבבים ומחזירים ל-5 דקות נוספות. אם תפוחי האדמה עדיין לא רכים, מחזירים למיקרוגל ל-3 דקות נוספות. מצננים מעט.
- טורפים את הביצים והמלח, מוסיפים את התפוחי האדמה והבצל הרכים ומערבבים בעדינות.
- מחממים את השמן במחבת בעלת דפנות עגולות בקוטר 18 ס”מ, ויוצקים פנימה בבת אחת את התערובת. משטחים עם כף עץ ומטגנים על להבה בינונית-גבוהה כ-5 דקות. מוודאים שהטורטייה לא נדבקת לתחתית אך לא נוגעים בא מעבר לכך.
- הופכים על גבי הצלחת ומחזירים את הצד השני של הטורטייה לטיגון קצר של 2 דקות. מעבירים לצלחת הגשה.
- מערבבים את כל חומרי הטופינג, מסדרים בשכבה אחידה מעל הטורטייה ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (0)
קטגוריות
אביזרים
טכניקות
-
המבורגר טבעוני עם מיונז מעושן
אודי ואושראודי ואושר מלמדים להכין המבורגר טבעוני, עסיסי ועשיר בטעמים, שנראה ומרגיש כמו הגרסה הבשרית המקורית. מוסיפים רוטב מיונז מעושן ונהנים מארוחה מושלמת -
חומוס שעועית בובעס של אושר אידלמן
אושר אידלמןהידעתם? אפשר להכין חומוס גם מקטניות אחרות, כמו למשל שעועית בובעס. אושר אידלמן עם מתכון משגע של חומוס שעועית בובעס לא שגרתי -
קורנדוג – נקניקייה בציפוי פריך עם מיונז לימון ונענע
אודי ואושראודי ואושר מכינים קלאסיקה אמריקאית מדוכני המזון המהיר - קורנדוג, נקניקייה בציפוי תירס פריך עם רוטב מיונז לימוני. מנת שחיתות מושלמת לילדים ולמבוגרים -
לזניית כרובית במילוי קנלוני גבינות ותרד ורוטב עגבניות
אודי ואושראודי ואושר מגישים לזניית כרובית מושקעת ברוטב עגבניות עם הפתעת קנלוני ממולאים בגבינות שמסתתרים בפנים. מושלמת לשבועות -
כנפי עוף בקרמל חריף שלא תוכלו להפסיק לנשנש
אודי ואושריש היום משחק ואתם מתלבטים מה לאכול? אודי ואושר מכינים כנפי עוף בקרמל חריף שאי אפשר להפסיק לאכול. תתכוננו להתמכר -
טורטייה ספרדית עם טונה – גם לספרדים יש אומלט
אודי ואושררוצים לשדרג את הבראנץ' הבא שלכם? אודי ואושר מפנקים במתכון משגע של טורטייה ספרדית עם טונה - חביתה עם תפוחי אדמה שקצת דומה לפשטידה -
טארט טאטן עגבניות שרי ומוצרלה
אודי ואושראושר ואודי מגישים גרסה מלוחה ומיוחדת במינה לטארט הכי מפורסם בעולם - טארט טאטן עגבניות שרי ומוצרלה שמכינים לארוחה חלבית או בחג השבועות -
טאקו אנטריקוט בטקילה וליים עם סלסת עגבניות ופלפלים
אודי ואושראודי ואושר מכינים לכם מנה מהמטבח המקסיקני שכולה בשר משובח - טאקו אנטריקוט במרינדת טקילה וליים, וסלסה חריפה של עגבניות ופלפלים שרופים -
טאבולה כרובית עם פיתות קלויות וגבינת פטה
אודי ואושררוצים לשדרג את מלאי הסלטים שלכם? אודי ואושר מכינים טאבולה כרובית עם פיתות קלויות וגבינת פטה. מנה נהדרת לאירוח שמכינים ב-10 דקות עבודה -
חומוס חצילים עם במיה וגרגירי חומוס פריכים
אודי ואושרחומוס מחצילים? יש דבר כזה, וזה אפילו ממש טעים. אודי ואושר מלמדים איך מכינים חומוס חצילים עם במיה וגרגירי חומוס פריכים -
המבורגר בקר ואנשובי עם צ’אטני עגבניות שרי
אודי ואושראודי ואושר מכינים המבורגר משודרג - המבורגר בקר ואנשובי עם צ'אטני עגבניות שרי וביצי עין. לא תאמינו כמה השילוב בין הבקר העסיסי לאנשובי המלוח הוא שילוב מנצח -
דלעות צלויות בבהראט עם פסטו
אודי ואושרתבשיל כתום, טעים ובריא, של מיני דלעות צלויות בבהרט, שמוגשות עם רוטב פסטו, פטה ויוגורט. מתאים לארוחת החג בשבועות. -
דאל (באט) דלורית
אודי ואושרתבשיל עדשים הודי מסורתי, צמחוני, מתובל ובריא, בתוספת דלורית, מוגש עם אורז ופיתה עירקית. -
צ’ילי קון קרנה עם לביבות תירס וסלסה ירוקה
אודי ואושראודי ואושר מגישים צ'ילי קון קרנה, תבשיל בשר ושעועית דרום אמריקאי שמוגש עם לביבות תירס פריכות וסלסה ירוקה