טאבולה כרובית עם פיתות קלויות וגבינת פטה

רוצים לשדרג את מלאי הסלטים שלכם? אודי ואושר מכינים טאבולה כרובית עם פיתות קלויות וגבינת פטה. מנה נהדרת לאירוח שמכינים ב-10 דקות עבודה
רוצים לשדרג את מלאי הסלטים שלכם? אודי ואושר מכינים טאבולה כרובית עם פיתות קלויות וגבינת פטה. מנה נהדרת לאירוח שמכינים ב-10 דקות עבודה
  • אודי ואושר
שמרו
דרגו

שני גברים ומקרר

9/14
  • רמת קושי:
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים
  • רמת קושי:
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים ב-5 דקות
אודי ואושר
X

1 דירג [ציון 5]


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מפרקים את הכרובית לפרחים. קוצצים דק את הפטרוזיליה, הכוסברה, הנענע, הפלפל החריף. מגרדים קליפה וסוחטים מיץ של הלימון. חוצים את הפיתה ל-2 עיגולים שטוחים. חוצים את גוש הגבינה ל-2 חצאים.
  3. מגרדים את הכרובית על הפומפייה או במעבד המזון.
  4. מערבבים בקערה את כל חומרי הטאבולה.
  5. מעבירים את הפיתות לתבנית ומזלפים את שמן הזית. מפזרים את הסומק והזעתר וקולים 5 דקות.
  6. מניחים בצלחת את חצי הפיתה הקלויה ועליה את גבינת הפטה. עורמים מעל את הטאבולה ומזלפים מעט שמן.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טאבולה כרובית עם פיתות קלויות וגבינת פטה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות