המבורגר בקר ואנשובי עם צ’אטני עגבניות שרי

אודי ואושר מכינים המבורגר משודרג - המבורגר בקר ואנשובי עם צ'אטני עגבניות שרי וביצי עין. לא תאמינו כמה השילוב בין הבקר העסיסי לאנשובי המלוח הוא שילוב מנצח
אודי ואושר מכינים המבורגר משודרג - המבורגר בקר ואנשובי עם צ'אטני עגבניות שרי וביצי עין. לא תאמינו כמה השילוב בין הבקר העסיסי לאנשובי המלוח הוא שילוב מנצח
  • אודי ואושר
שמרו
דרגו

שני גברים ומקרר

11/14
  • רמת קושי:
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים
  • רמת קושי:
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
אודי ואושר
X

דרגו את המתכון


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. קוצצים את הבצל, האנשובי, הצ’ילי, השום, הג’ינג’ר. פורסים את הבצל לטבעות.
  2. מטגנים את הבצל, ובנפרד מטגנים 2 חביתות עין.
  3. מכינים את ההמבורגר: מערבבים את כל החומרים ולשים מספר דקות. מעבירים למקרר ל- 2 שעות. מוציאים ויוצרים 2 המבורגרים.
  4. מכינים את הצ’אטני: מעבירים את כל החומרים לסיר ומבשלים על אש בינונית 40-45 דקות. חשוב לא לערבב את התערבות יותר מדי תוך כדי הבישול על מנת שהעגבניות לא יתפרקו. מקררים.
  5. משמנים כל המבורגר במעט שמן זית וצולים על הפלאנצ’ה או מחבת כ- 3 דקות מכל צד לדרגת מדיום.
  6. מורחים צד אחד של הלחמנייה במיונז, מניחים את ההמבורגר, כף צ’אטני, את החביתה והירקות ומגישים.

הערות

  • מומלץ להשתמש בתערובת של בשר צוואר וצלעות

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
המבורגר בקר ואנשובי עם צ’אטני עגבניות שרי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות