תפוחים ממולאים בבשר של תמרה וישראל אהרוני

תמרה וישראל אהרוני משתפים במתכון משפחתי של תפוחים ממולאים בבשר. השילוב בין הבשר העסיסי לתפוח המתקתק יוצר מנה טעימה ומיוחדת, שמתאימה מאוד לחגי תשרי
תמרה וישראל אהרוני משתפים במתכון משפחתי של תפוחים ממולאים בבשר. השילוב בין הבשר העסיסי לתפוח המתקתק יוצר מנה טעימה ומיוחדת, שמתאימה מאוד לחגי תשרי
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    29
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעתיים ו-5 דק׳
  • פחמימות
    61 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 816.2 קק״ל 4897.3 קק״ל
    פחמימות 61.2 גרם 367.5 גרם
    שומן 45.8 גרם 274.7 גרם
    נתרן 1081.2 מ״ג 6487.2 מ״ג
    חלבון 37.1 גרם 222.7 גרם
    סיבים תזונתיים 7.7 גרם 46.2 גרם
    שומן רווי 11.2 גרם 67.0 גרם
    כולסטרול 206.2 מ״ג 1237.2 מ״ג
    סידן 81.4 מ״ג 488.5 מ״ג
    ברזל 4.4 מ״ג 26.4 מ״ג
    אשלגן 961.2 מ״ג 5767.4 מ״ג
    אבץ 7.2 מ״ג 43.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    29
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעתיים ו-5 דק׳
  • פחמימות
    61 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 816.2 קק״ל 4897.3 קק״ל
    פחמימות 61.2 גרם 367.5 גרם
    שומן 45.8 גרם 274.7 גרם
    נתרן 1081.2 מ״ג 6487.2 מ״ג
    חלבון 37.1 גרם 222.7 גרם
    סיבים תזונתיים 7.7 גרם 46.2 גרם
    שומן רווי 11.2 גרם 67.0 גרם
    כולסטרול 206.2 מ״ג 1237.2 מ״ג
    סידן 81.4 מ״ג 488.5 מ״ג
    ברזל 4.4 מ״ג 26.4 מ״ג
    אשלגן 961.2 מ״ג 5767.4 מ״ג
    אבץ 7.2 מ״ג 43.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה בשרית
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את התפוחים למילוי: בעזרת כף פריזאית, מרוקנים את התפוחים ומשאירים מעטפת דקה (אך לא דקה מדי).
  2. מכינים את המילוי: קוצצים דק את הבצל הפלפל החריף, הג’ינג’ר, הכוסברה ושיני השום.
  3. מערבבים את כל חומרי המילוי בקערה גדולה, עוטפים בניילון נצמד ומקררים כ-30 דקות.
  4. ממלאים כל חצי תפוח בתערובת הבשר, כך שהבשר יבלוט מעט מעל התפוח. טובלים כל חצי תפוח בפירורי לחם (את הצד של תערובת הבשר).
  5. מחממים שמן במחבת. מטגנים את צד הבשר של התפוחים כרבע שעה על להבה בינונית, וכרבע שעה על צד התפוחים.
  6. בינתיים, מכינים את הרוטב: מגררים את הג’ינג’ר ומערבבים את כל חומרי הרוטב יחד.
  7. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  8. שמים את התפוחים המטוגנים בתבנית תנור עם צד הבשר כלפי מטה. יוצקים מעליהם רוטב, מכסים בנייר כסף ואופים 45 דקות. בתום 45 דקות, הופכים את התפוחים לצידם השני ואופים עוד 30 דקות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תפוחים ממולאים בבשר של תמרה וישראל אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות