תפוחים אפויים בתנור עם קצף ביצים
איך מכינים קינוח טעים, בריא ודל קלוריות ב-15 דקות? ישראל אהרוני מלמד איך מכינים תפוחים אפויים בתנור עם קצף ביצים, מעדן מתוק לסיום הארוחה
איך מכינים קינוח טעים, בריא ודל קלוריות ב-15 דקות? ישראל אהרוני מלמד איך מכינים תפוחים אפויים בתנור עם קצף ביצים, מעדן מתוק לסיום הארוחה
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 251.5 קק״ל 1005.8 קק״לפחמימות 24.3 גרם 97.4 גרםשומן 13.2 גרם 52.8 גרםנתרן 211.2 מ״ג 844.9 מ״גחלבון 8.2 גרם 32.8 גרםסיבים תזונתיים 4.9 גרם 19.5 גרםשומן רווי 8.0 גרם 32.0 גרםכולסטרול 36.1 מ״ג 144.2 מ״גסידן 34.6 מ״ג 138.2 מ״גברזל 0.3 מ״ג 1.3 מ״גאשלגן 341.9 מ״ג 1367.8 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
פחמימות24 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 251.5 קק״ל 1005.8 קק״לפחמימות 24.3 גרם 97.4 גרםשומן 13.2 גרם 52.8 גרםנתרן 211.2 מ״ג 844.9 מ״גחלבון 8.2 גרם 32.8 גרםסיבים תזונתיים 4.9 גרם 19.5 גרםשומן רווי 8.0 גרם 32.0 גרםכולסטרול 36.1 מ״ג 144.2 מ״גסידן 34.6 מ״ג 138.2 מ״גברזל 0.3 מ״ג 1.3 מ״גאשלגן 341.9 מ״ג 1367.8 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 252 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 תפוחי עץ גרני סמיט בינוניים
-
50 גרם חמאה
-
1 כף גרידת לימון
-
4 כפות מיץ לימון
-
1/3 כוס שמנת לבישול 15% יטבתה
קצף ביצים
-
4 חלבונים L
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- חותכים את התפוחים לפלחים.
- ממיסים את החמאה במחבת רחבה ומטגנים בה את התפוחים כדקה.
- מוסיפים תמצית וניל, סוכר, גרידת לימון ומיץ לימון ומבשלים על להבה גבוהה שלוש דקות.
- מוסיפים את השמנת ומבשלים עוד 2 דקות. מעבירים את התערובת לתבנית מותאמת תנור.
- בקערת מיקסר עם וו בלון מקציפים את החלבונים. מוסיפים בהדרגה את הסוכר עד שנוצר קצף יציב.
- שופכים את קצף החלבונים על התפוחים ואופים בתנור החם 15 דקות. מגישים מיד.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- חותכים את התפוחים לפלחים.
- ממיסים את החמאה במחבת רחבה ומטגנים בה את התפוחים כדקה.
- מוסיפים תמצית וניל, סוכר, גרידת לימון ומיץ לימון ומבשלים על להבה גבוהה שלוש דקות.
- מוסיפים את השמנת ומבשלים עוד 2 דקות. מעבירים את התערובת לתבנית מותאמת תנור.
- בקערת מיקסר עם וו בלון מקציפים את החלבונים. מוסיפים בהדרגה את הסוכר עד שנוצר קצף יציב.
- שופכים את קצף החלבונים על התפוחים ואופים בתנור החם 15 דקות. מגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן