כרובית מטוגנת ברוטב עגבניות וגבינה

ישראל ותמרה אהרוני מלמדים להכין מנת כרובית מושלמת: כרובית ברוטב עגבניות בציפוי של גבינה מותכת. מנה מיוחדת ולא שגרתית, קלה להכנה וטעימה ביותר
ישראל ותמרה אהרוני מלמדים להכין מנת כרובית מושלמת: כרובית ברוטב עגבניות בציפוי של גבינה מותכת. מנה מיוחדת ולא שגרתית, קלה להכנה וטעימה ביותר
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    306 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2457.5 קק״ל 2457.5 קק״ל
    פחמימות 306.2 גרם 306.2 גרם
    שומן 88.9 גרם 88.9 גרם
    נתרן 8303.2 מ״ג 8303.2 מ״ג
    חלבון 104.2 גרם 104.2 גרם
    סיבים תזונתיים 34.8 גרם 34.8 גרם
    שומן רווי 32.1 גרם 32.1 גרם
    כולסטרול 706.8 מ״ג 706.8 מ״ג
    סידן 1213.3 מ״ג 1213.3 מ״ג
    ברזל 16.9 מ״ג 16.9 מ״ג
    אשלגן 3885.2 מ״ג 3885.2 מ״ג
    אבץ 12.6 מ״ג 12.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    306 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2457.5 קק״ל 2457.5 קק״ל
    פחמימות 306.2 גרם 306.2 גרם
    שומן 88.9 גרם 88.9 גרם
    נתרן 8303.2 מ״ג 8303.2 מ״ג
    חלבון 104.2 גרם 104.2 גרם
    סיבים תזונתיים 34.8 גרם 34.8 גרם
    שומן רווי 32.1 גרם 32.1 גרם
    כולסטרול 706.8 מ״ג 706.8 מ״ג
    סידן 1213.3 מ״ג 1213.3 מ״ג
    ברזל 16.9 מ״ג 16.9 מ״ג
    אשלגן 3885.2 מ״ג 3885.2 מ״ג
    אבץ 12.6 מ״ג 12.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות. מפרידים את הכרובית לפרחים. קוצצים את השום, הפטרוזיליה והטימין, מגררים את הגבינה.
  2. מכינים את הכרובית: מערבבים בתבנית את עשבי התיבול עם פירורי הלחם. טורפים בצלחת את הביצים. מכינים עוד קערית עם קמח.
  3. מקמחים את הפרחים, טובלים בביצה ובפירורי הלחם.
  4. מחממים שמן עמוק במחבת ומטגנים את הכרובית מכל צידיה עד להזהבה. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  5. מכינים את הרוטב:  בסיר גדול מחממים את השמן, מטגנים את השום, מרווה ועגבניות שרי משומרות. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, מים, מלח ופלפל וצ’ילי. מערבבים, מביאים לרתיחה ומבשלים עוד 2 דקות.
  6. מעבירים ½ מהרוטב לתבנית עמוקה, מניחים מעל בצפיפות את הכרוביות, מטפטפים מעל את יתרת הרוטב ומפזרים את הגבינה.
  7. אופים מתחת לגריל 5 דקות, או עד שהגבינה נמסה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כרובית מטוגנת ברוטב עגבניות וגבינה

הכנתם את המתכון?

כן
    Foody Foody

    כך יצא לי. תודה רבה על מתכון נפלא. לשמחתי, אף אחד מבני המשפחה לא אהב אותו ולכן הכל נשאר לי ורק לי. תמותו ביצ’ס

    Foody Foody
    Foody Foody

    עוגת יום ההולדת שהכינו לאורלי בשנה שעברה. כיאה לפולניה אמיתית. מגעילים פה. כולם דוחים. פויה

הצג עוד

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות