תבשיל ירקות של תמרה אהרוני

תמרה אהרוני מכינה תבשיל ירקות קל להכנה מכל הירקות שיש במקרר. מנה נהדרת, קלילה וטעימה שמתאימה לא רק לטבעונים
תמרה אהרוני מכינה תבשיל ירקות קל להכנה מכל הירקות שיש במקרר. מנה נהדרת, קלילה וטעימה שמתאימה לא רק לטבעונים
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    13 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 177.5 קק״ל 710.1 קק״ל
    פחמימות 12.9 גרם 51.6 גרם
    שומן 13.0 גרם 52.2 גרם
    נתרן 788.8 מ״ג 3155.1 מ״ג
    חלבון 2.8 גרם 11.2 גרם
    סיבים תזונתיים 4.9 גרם 19.6 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 7.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 57.7 מ״ג 230.7 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 6.7 מ״ג
    אשלגן 720.5 מ״ג 2882.0 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    13 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 177.5 קק״ל 710.1 קק״ל
    פחמימות 12.9 גרם 51.6 גרם
    שומן 13.0 גרם 52.2 גרם
    נתרן 788.8 מ״ג 3155.1 מ״ג
    חלבון 2.8 גרם 11.2 גרם
    סיבים תזונתיים 4.9 גרם 19.6 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 7.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 57.7 מ״ג 230.7 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 6.7 מ״ג
    אשלגן 720.5 מ״ג 2882.0 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים טבעוניים
תמרה אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות. קולפים את הבצל, שום ודלורית. חותכים את הבצל לקוביות גדולות. פורסים את הפלפל הירוק ושיני השום. חותכים את הפלפלים האדומים, דלורית וקישואים לקוביות.
  2. מחממים את השמן בסיר גדול. מוסיפים את המרווה, הבצל, הפלפל והשום, מערבבים ומטגנים. מוסיפים את הפלפלים, דלורית, קישואים ושעועית ומערבבים.
  3. מוסיפים מים רותחים עד ל-½ מגובה הירקות בסיר.
  4. מוסיפים את רכז העגבניות, הסוכר, מלח ופלפל, מערבבים היטב ומבשלים כ-30 דקות על אש בינונית.
  5. מעבירים את הירקות לתבנית גדולה ואופים כ-25 דקות עד שנוצרת חריכה יפה.
  6. מגישים לצד אורז, קוסקוס או פסטה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תבשיל ירקות של תמרה אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

    אני רעב

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות