תבשיל בשר ועדשים כתומות שמכינים במהירות

הפשרתם בשר טחון ויש לכם רק כמה דקות לארגן ארוחת צהריים זריזה? גלי ברמן מכינה תבשיל בשר ועדשים כתומות, מנה בריאה ומזינה לכל המשפחה
הפשרתם בשר טחון ויש לכם רק כמה דקות לארגן ארוחת צהריים זריזה? גלי ברמן מכינה תבשיל בשר ועדשים כתומות, מנה בריאה ומזינה לכל המשפחה
  • גלי ברמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    54 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 526.0 קק״ל 2104.0 קק״ל
    פחמימות 53.9 גרם 215.6 גרם
    שומן 17.3 גרם 69.2 גרם
    נתרן 645.8 מ״ג 2583.4 מ״ג
    חלבון 38.4 גרם 153.7 גרם
    סיבים תזונתיים 26.5 גרם 106.2 גרם
    שומן רווי 5.1 גרם 20.5 גרם
    כולסטרול 53.8 מ״ג 215.0 מ״ג
    סידן 67.4 מ״ג 269.5 מ״ג
    ברזל 9.7 מ״ג 38.9 מ״ג
    אשלגן 318.6 מ״ג 1274.3 מ״ג
    אבץ 3.4 מ״ג 13.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    54 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 526.0 קק״ל 2104.0 קק״ל
    פחמימות 53.9 גרם 215.6 גרם
    שומן 17.3 גרם 69.2 גרם
    נתרן 645.8 מ״ג 2583.4 מ״ג
    חלבון 38.4 גרם 153.7 גרם
    סיבים תזונתיים 26.5 גרם 106.2 גרם
    שומן רווי 5.1 גרם 20.5 גרם
    כולסטרול 53.8 מ״ג 215.0 מ״ג
    סידן 67.4 מ״ג 269.5 מ״ג
    ברזל 9.7 מ״ג 38.9 מ״ג
    אשלגן 318.6 מ״ג 1274.3 מ״ג
    אבץ 3.4 מ״ג 13.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תבשילים
גלי ברמן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. במחבת סוטאז’ מחממים שמן זית.
  2. מוסיפים את התבלינים ומטגנים דקה.
  3. מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים תוך כדי שמפוררים אותו בכף עץ. מטגנים 5 דקות.
  4. מוסיפים את העדשים, מתבלים במלח ופלפל שחור, מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
  5. מנמיכים את האש ומבשלים 30 דקות.
  6. קוצצים את עשבי התיבול ומוסיפים לתבשיל המוכן, מערבבים ומגישים חם.

הערות

  • אפשר להחליף את הפטרוזיליה בכוסברה או בשמיר

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תבשיל בשר ועדשים כתומות שמכינים במהירות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות