-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 747.5 קק״ל 1495.0 קק״לפחמימות 63.8 גרם 127.6 גרםשומן 77.8 גרם 155.5 גרםנתרן 1128.2 מ״ג 2256.5 מ״גחלבון 94.4 גרם 188.8 גרםסיבים תזונתיים 45.1 גרם 90.1 גרםשומן רווי 52.1 גרם 104.2 גרםכולסטרול 209.5 מ״ג 419.0 מ״גסידן 259.6 מ״ג 519.1 מ״גברזל 48.3 מ״ג 96.6 מ״גאשלגן 2962.5 מ״ג 5925.1 מ״גאבץ 49.2 מ״ג 98.3 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 20 דק׳כולל 30 דק׳
-
פחמימות64 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 747.5 קק״ל 1495.0 קק״לפחמימות 63.8 גרם 127.6 גרםשומן 77.8 גרם 155.5 גרםנתרן 1128.2 מ״ג 2256.5 מ״גחלבון 94.4 גרם 188.8 גרםסיבים תזונתיים 45.1 גרם 90.1 גרםשומן רווי 52.1 גרם 104.2 גרםכולסטרול 209.5 מ״ג 419.0 מ״גסידן 259.6 מ״ג 519.1 מ״גברזל 48.3 מ״ג 96.6 מ״גאשלגן 2962.5 מ״ג 5925.1 מ״גאבץ 49.2 מ״ג 98.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 748 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
תבשיל בשר
-
1 בצל בינוני
-
10 זיתים ירוקים בינוניים
-
1 פלפל ירוק בינוני
-
1 פלפל צ’ילי ירוק בינוני
-
3 שיני שום
-
400 גרם בשר בקר טחון
-
2 כפות רסק עגבניות
-
2 כפות פפריקה מתוקה
-
1 כפית כמון טחון
-
1 כוס מים חמים
-
1 צרור שמיר
-
1 כוס כוסברה
הגשה
-
1 לחם אחיד
אופן הכנה
- מחממים סיר על אש גבוהה ומתיזים תרסיס שמן קנולה.
- קוצצים דק את הבצל, הפלפל הירוק, הפלפל הירוק החריף. פורסים לפרוסות דקות את שיני השום. קוצצים את השמיר והכוסברה.
- מוסיפים לסיר את הבצל ומטגנים כ-2 דקות. מוסיפים את הזיתים הירוקים ומערבבים.
- מוסיפים לסיר את הפלפלים משני הסוגים ואת שיני השום ומערבבים.
- מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים עד שהוא משנה את צבעו.
- מוסיפים רסק עגבניות ומים ומערבבים. מבשלים על אש קטנה כ-20 דקות.
- מוסיפים את עשבי התיבול הקצוצים ומערבבים. מסירים מהאש.
- חותכים את הלחם האחיד לנשיקות עבות. מרוקנים כל נשיקה מהתוכן הרך שלה וממלאים אותה בתבשיל הבשר.
אופן הכנה
- מחממים סיר על אש גבוהה ומתיזים תרסיס שמן קנולה.
- קוצצים דק את הבצל, הפלפל הירוק, הפלפל הירוק החריף. פורסים לפרוסות דקות את שיני השום. קוצצים את השמיר והכוסברה.
- מוסיפים לסיר את הבצל ומטגנים כ-2 דקות. מוסיפים את הזיתים הירוקים ומערבבים.
- מוסיפים לסיר את הפלפלים משני הסוגים ואת שיני השום ומערבבים.
- מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים עד שהוא משנה את צבעו.
- מוסיפים רסק עגבניות ומים ומערבבים. מבשלים על אש קטנה כ-20 דקות.
- מוסיפים את עשבי התיבול הקצוצים ומערבבים. מסירים מהאש.
- חותכים את הלחם האחיד לנשיקות עבות. מרוקנים כל נשיקה מהתוכן הרך שלה וממלאים אותה בתבשיל הבשר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן