תבשיל בשר בלחם של משה שגב

השף שגב משה מלמד להכין תבשיל בשר בלחם - מושקע, טעים, משביע ומוגש בתוך לחם כמעין סנדוויץ' ענק עם מעטה קראנצ'י
השף שגב משה מלמד להכין תבשיל בשר בלחם - מושקע, טעים, משביע ומוגש בתוך לחם כמעין סנדוויץ' ענק עם מעטה קראנצ'י
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    64 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 747.5 קק״ל 1495.0 קק״ל
    פחמימות 63.8 גרם 127.6 גרם
    שומן 77.8 גרם 155.5 גרם
    נתרן 1128.2 מ״ג 2256.5 מ״ג
    חלבון 94.4 גרם 188.8 גרם
    סיבים תזונתיים 45.1 גרם 90.1 גרם
    שומן רווי 52.1 גרם 104.2 גרם
    כולסטרול 209.5 מ״ג 419.0 מ״ג
    סידן 259.6 מ״ג 519.1 מ״ג
    ברזל 48.3 מ״ג 96.6 מ״ג
    אשלגן 2962.5 מ״ג 5925.1 מ״ג
    אבץ 49.2 מ״ג 98.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    64 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 747.5 קק״ל 1495.0 קק״ל
    פחמימות 63.8 גרם 127.6 גרם
    שומן 77.8 גרם 155.5 גרם
    נתרן 1128.2 מ״ג 2256.5 מ״ג
    חלבון 94.4 גרם 188.8 גרם
    סיבים תזונתיים 45.1 גרם 90.1 גרם
    שומן רווי 52.1 גרם 104.2 גרם
    כולסטרול 209.5 מ״ג 419.0 מ״ג
    סידן 259.6 מ״ג 519.1 מ״ג
    ברזל 48.3 מ״ג 96.6 מ״ג
    אשלגן 2962.5 מ״ג 5925.1 מ״ג
    אבץ 49.2 מ״ג 98.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
משה שגב
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים סיר על אש גבוהה ומתיזים תרסיס שמן קנולה.
  2. קוצצים דק את הבצל, הפלפל הירוק, הפלפל הירוק החריף. פורסים לפרוסות דקות את שיני השום. קוצצים את השמיר והכוסברה.
  3. מוסיפים לסיר את הבצל ומטגנים כ-2 דקות. מוסיפים את הזיתים הירוקים ומערבבים.
  4. מוסיפים לסיר את הפלפלים משני הסוגים ואת שיני השום ומערבבים.
  5. מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים עד שהוא משנה את צבעו.
  6. מוסיפים רסק עגבניות ומים ומערבבים. מבשלים על אש קטנה כ-20 דקות.
  7. מוסיפים את עשבי התיבול הקצוצים ומערבבים. מסירים מהאש.
  8. חותכים את הלחם האחיד לנשיקות עבות. מרוקנים כל נשיקה מהתוכן הרך שלה וממלאים אותה בתבשיל הבשר.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תבשיל בשר בלחם של משה שגב

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות