תבשיל אורז עם דג ופלפלים של ישראל אהרוני

רוצים לתקתק ארוחה שלמה בסיר אחד? ישראל אהרוני מלמד איך מכינים תבשיל אורז עם דג ופלפלים שמבשלים בקלי קלות, שדרוג למנת הפאייה המפורסמת
רוצים לתקתק ארוחה שלמה בסיר אחד? ישראל אהרוני מלמד איך מכינים תבשיל אורז עם דג ופלפלים שמבשלים בקלי קלות, שדרוג למנת הפאייה המפורסמת
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    10 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 266.4 קק״ל 1065.7 קק״ל
    פחמימות 10.2 גרם 40.6 גרם
    שומן 19.2 גרם 76.7 גרם
    נתרן 1541.8 מ״ג 6167.3 מ״ג
    חלבון 17.9 גרם 71.6 גרם
    סיבים תזונתיים 5.7 גרם 22.7 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 11.2 גרם
    כולסטרול 25.8 מ״ג 103.2 מ״ג
    סידן 154.3 מ״ג 617.0 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 13.5 מ״ג
    אשלגן 979.1 מ״ג 3916.3 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    10 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 266.4 קק״ל 1065.7 קק״ל
    פחמימות 10.2 גרם 40.6 גרם
    שומן 19.2 גרם 76.7 גרם
    נתרן 1541.8 מ״ג 6167.3 מ״ג
    חלבון 17.9 גרם 71.6 גרם
    סיבים תזונתיים 5.7 גרם 22.7 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 11.2 גרם
    כולסטרול 25.8 מ״ג 103.2 מ״ג
    סידן 154.3 מ״ג 617.0 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 13.5 מ״ג
    אשלגן 979.1 מ״ג 3916.3 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. חותכים את הבצל לקוביות גסות.
  2. פורסים את השום והצ’ילי.
  3. חותכים את הפלפלים האדומים לפיסות גדולות.
  4. חותכים את העגבניות לקוביות קטנות. קוצצים את הבזיליקום והבצל הירוק.
  5. חותכים את הדגים עם העצמות לפרוסות בעובי כ-2 ס”מ.
  6. מחממים את שמן הזית במחבת רחבה. מוסיפים את הבצל, השום, הצ’ילי ועלי המרווה ומערבבים.
  7. מוסיפים את הפלפלים, עגבניות שרי המיובשות, מלח ופלפל ומערבבים שוב. מכסים ומאדים במשך 3-4 דקות. מערבבים מדי פעם.
  8. מוסיפים את העגבניות ומחית הפלפלים ומערבבים.
  9. מוסיפים את האורז ומערבבים שוב.
  10. מוסיפים את המים בהדרגה, ב-2-3 סבבים, כמו שמכינים ריזוטו. מבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם.
  11. בהוספת מים האחרונה מכניסים לסיר את חתיכות הדגים, מטביעים אותם בתוך האורז, ממלאים מים עד לכיסוי ומבשלים 10 דקות נוספות, או עד שהדגים מוכנים.
  12. מפזרים מעל את הבצל הירוק והבזיליקום ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תבשיל אורז עם דג ופלפלים של ישראל אהרוני

הכנתם את המתכון

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות