תבשיל אורז אדום עם ירקות וקרם קוקוס
זהר לוסטיגר-בשן מחברת בין המטבח הבריא למטבח האסייתי ומכינה תבשיל אורז אדום עם ירקות וקרם קוקוס. מנה צמחונית או תוספת בריאה לכל ארוחה
זהר לוסטיגר-בשן מחברת בין המטבח הבריא למטבח האסייתי ומכינה תבשיל אורז אדום עם ירקות וקרם קוקוס. מנה צמחונית או תוספת בריאה לכל ארוחה
- זהר לוסטיגר-בשן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 193.9 קק״ל 775.5 קק״לפחמימות 25.3 גרם 101.2 גרםשומן 8.8 גרם 35.2 גרםנתרן 187.3 מ״ג 749.2 מ״גחלבון 6.8 גרם 27.1 גרםסיבים תזונתיים 5.6 גרם 22.3 גרםשומן רווי 3.7 גרם 14.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 60.4 מ״ג 241.4 מ״גברזל 1.9 מ״ג 7.8 מ״גאשלגן 448.1 מ״ג 1792.5 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 4.0 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
פחמימות25 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 193.9 קק״ל 775.5 קק״לפחמימות 25.3 גרם 101.2 גרםשומן 8.8 גרם 35.2 גרםנתרן 187.3 מ״ג 749.2 מ״גחלבון 6.8 גרם 27.1 גרםסיבים תזונתיים 5.6 גרם 22.3 גרםשומן רווי 3.7 גרם 14.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 60.4 מ״ג 241.4 מ״גברזל 1.9 מ״ג 7.8 מ״גאשלגן 448.1 מ״ג 1792.5 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 4.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 194 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 בצל בינוני
-
3 שיני שום
-
1 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
1 פלפל צ’ילי אדום קטן
-
1 גזר בינוני
-
1 כוס אורז אדום
-
1/4 כפית פפריקה מתוקה
-
1/4כוס או 60 מ"ל קרם קוקוס
-
2כוסות או 480 מ"ל מים
-
1 כוס אפונה ירוקה קפואה
-
1 כף רוטב סויה
-
1 כף חומץ אורז
-
1/2 כוס גרעיני דלעת
-
3 גבעולי בצל ירוק
-
1/4 צרור כוסברה
אופן הכנה
- קוצצים דק את הבצל, השום, הג’ינג’ר, הצ’ילי והגזר.
- משמנים סיר בינוני בעזרת תרסיס שמן קנולה ומטגנים את הבצל, השום, הג’ינג’ר, צ’ילי והגזר כ-2 דקות.
- מוסיפים את האורז, הפפריקה וקרם הקוקוס ומכסים במים. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה בסיר מכוסה כ-30 דקות.
- מוסיפים את האפונה וממשיכים לבשל עוד 10 דקות. מכבים את האש וממתינים 5 דקות.
- מוסיפים את רוטב הסויה, החומץ, גרעיני הדלעת, הבצל ירוק והכוסברה. מערבבים ומגישים מיד.
צילום: אפיק גבאי
אופן הכנה
- קוצצים דק את הבצל, השום, הג’ינג’ר, הצ’ילי והגזר.
- משמנים סיר בינוני בעזרת תרסיס שמן קנולה ומטגנים את הבצל, השום, הג’ינג’ר, צ’ילי והגזר כ-2 דקות.
- מוסיפים את האורז, הפפריקה וקרם הקוקוס ומכסים במים. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה בסיר מכוסה כ-30 דקות.
- מוסיפים את האפונה וממשיכים לבשל עוד 10 דקות. מכבים את האש וממתינים 5 דקות.
- מוסיפים את רוטב הסויה, החומץ, גרעיני הדלעת, הבצל ירוק והכוסברה. מערבבים ומגישים מיד.
צילום: אפיק גבאי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן