שקשוקה סלק, פקאנים מסוכרים וגבינה כחולה

אודי ואושר משדרגים את ארוחת הבוקר הכי ישראלית ומכינים שקשוקה סלק סגלגלה. מוסיפים גבינה כחולה ואגוזים מסוכרים בשביל הקראנץ'
אודי ואושר משדרגים את ארוחת הבוקר הכי ישראלית ומכינים שקשוקה סלק סגלגלה. מוסיפים גבינה כחולה ואגוזים מסוכרים בשביל הקראנץ'
  • אודי ואושר
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    33 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 633.7 קק״ל 1901.2 קק״ל
    פחמימות 33.2 גרם 99.5 גרם
    שומן 44.9 גרם 134.6 גרם
    נתרן 1644.2 מ״ג 4932.7 מ״ג
    חלבון 22.4 גרם 67.1 גרם
    סיבים תזונתיים 3.9 גרם 11.6 גרם
    שומן רווי 15.8 גרם 47.3 גרם
    כולסטרול 543.4 מ״ג 1630.2 מ״ג
    סידן 336.4 מ״ג 1009.3 מ״ג
    ברזל 4.4 מ״ג 13.3 מ״ג
    אשלגן 640.8 מ״ג 1922.5 מ״ג
    אבץ 2.5 מ״ג 7.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    33 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 633.7 קק״ל 1901.2 קק״ל
    פחמימות 33.2 גרם 99.5 גרם
    שומן 44.9 גרם 134.6 גרם
    נתרן 1644.2 מ״ג 4932.7 מ״ג
    חלבון 22.4 גרם 67.1 גרם
    סיבים תזונתיים 3.9 גרם 11.6 גרם
    שומן רווי 15.8 גרם 47.3 גרם
    כולסטרול 543.4 מ״ג 1630.2 מ״ג
    סידן 336.4 מ״ג 1009.3 מ״ג
    ברזל 4.4 מ״ג 13.3 מ״ג
    אשלגן 640.8 מ״ג 1922.5 מ״ג
    אבץ 2.5 מ״ג 7.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
אודי ואושר
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את הירקות לבישול: קוצצים גס את הכרשה. קולפים את השום ופורסים דק.
  2. חותכים לקוביות את הסלק.
  3. קוצצים גס את הפקאנים והפטרוזיליה.
  4. בסיר רחב או מחבת גדולה מחממים את שמן הזית ומטגנים את הכרשה מספר דקות עד שהיא מתרככת קלות.
  5. מוסיפים את החמאה, השום והטימין וממשיכים בטיגון כדקה.
  6. מוסיפים את הדבש, החומץ וקוביות הסלק וממשיכים לצלות עוד כ-5 דקות.
  7. טורפים את הביצה עם השמנת ומוסיפים למחבת. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים מספר דקות.
  8. מניחים את חלמוני הביצה אחד אחד, בין לבין מפוררים את הגבינה הכחולה ומבשלים עוד 2-3 דקות.
  9. מפזרים את הפקאנים והפטרוזיליה ומגישים מיד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שקשוקה סלק, פקאנים מסוכרים וגבינה כחולה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות