-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 350.6 קק״ל 1402.5 קק״לפחמימות 16.6 גרם 66.3 גרםשומן 24.1 גרם 96.3 גרםנתרן 1059.6 מ״ג 4238.2 מ״גחלבון 19.4 גרם 77.7 גרםסיבים תזונתיים 4.9 גרם 19.5 גרםשומן רווי 11.6 גרם 46.3 גרםכולסטרול 295.6 מ״ג 1182.4 מ״גסידן 533.1 מ״ג 2132.5 מ״גברזל 6.7 מ״ג 27.0 מ״גאשלגן 1206.9 מ״ג 4827.7 מ״גאבץ 2.8 מ״ג 11.3 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 15 דק׳כולל 25 דק׳
-
פחמימות17 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 350.6 קק״ל 1402.5 קק״לפחמימות 16.6 גרם 66.3 גרםשומן 24.1 גרם 96.3 גרםנתרן 1059.6 מ״ג 4238.2 מ״גחלבון 19.4 גרם 77.7 גרםסיבים תזונתיים 4.9 גרם 19.5 גרםשומן רווי 11.6 גרם 46.3 גרםכולסטרול 295.6 מ״ג 1182.4 מ״גסידן 533.1 מ״ג 2132.5 מ״גברזל 6.7 מ״ג 27.0 מ״גאשלגן 1206.9 מ״ג 4827.7 מ״גאבץ 2.8 מ״ג 11.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 351 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
שקשוקה
-
1 חבילה עלי תרד קפואים
-
1 כף שמן זית
-
2 בצלים בינוניים
-
4 שיני שום
-
50 גרם חמאה
-
1 כוס חלב 3%
-
1/4 כפית אגוז מוסקט
-
1 כפית מלח דק
-
1 כוס גבינת פטה 5%
-
50 גרם גבינת צ’דר לבן
-
1מיכל או 250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
4 ביצים L
אופן הכנה
- מגרדים את גבינת הצ’דר. קוצצים את הבצל לקוביות ואת השום לפרוסות. סוחטים את התרד.
- מטגנים בשמן זית את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה. ומוסיפים את התרד לבצל המוזהב.
- מוסיפים את החמאה וממשיכים לטגן עוד כמה דקות. מוסיפים את השמנת ומממשיכים לטגן עד שהרוטב מסמיך.
- שוברים את הביצים לתוך השקשוקה, מפזרים מעל את גבינת הטברנה וגבינת הצ’דר ומבשלים על אש נמוכה-בינונית עד שהחלמון במידת העשייה האהובה עליכם.
- מגישים מיד עם לחם טרי.
אופן הכנה
- מגרדים את גבינת הצ’דר. קוצצים את הבצל לקוביות ואת השום לפרוסות. סוחטים את התרד.
- מטגנים בשמן זית את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה. ומוסיפים את התרד לבצל המוזהב.
- מוסיפים את החמאה וממשיכים לטגן עוד כמה דקות. מוסיפים את השמנת ומממשיכים לטגן עד שהרוטב מסמיך.
- שוברים את הביצים לתוך השקשוקה, מפזרים מעל את גבינת הטברנה וגבינת הצ’דר ומבשלים על אש נמוכה-בינונית עד שהחלמון במידת העשייה האהובה עליכם.
- מגישים מיד עם לחם טרי.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן