שקשוקה חצילים וגבינת פטה

איך מכינים שקשוקה חצילים משגעת בלי לעבוד יותר מדי קשה? משתמשים ברוטב עגבניות מוכן וחוסכים זמן הכנה. ג'קי אזולאי עם מתכון מושלם לארוחת בוקר או צהריים קלילה
איך מכינים שקשוקה חצילים משגעת בלי לעבוד יותר מדי קשה? משתמשים ברוטב עגבניות מוכן וחוסכים זמן הכנה. ג'קי אזולאי עם מתכון מושלם לארוחת בוקר או צהריים קלילה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    33 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 325.2 קק״ל 1300.8 קק״ל
    פחמימות 33.2 גרם 132.7 גרם
    שומן 19.7 גרם 78.8 גרם
    נתרן 1386.0 מ״ג 5544.1 מ״ג
    חלבון 5.4 גרם 21.8 גרם
    סיבים תזונתיים 4.3 גרם 17.1 גרם
    שומן רווי 1.0 גרם 4.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 57.9 מ״ג 231.6 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 3.5 מ״ג
    אשלגן 599.7 מ״ג 2399.0 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    33 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 325.2 קק״ל 1300.8 קק״ל
    פחמימות 33.2 גרם 132.7 גרם
    שומן 19.7 גרם 78.8 גרם
    נתרן 1386.0 מ״ג 5544.1 מ״ג
    חלבון 5.4 גרם 21.8 גרם
    סיבים תזונתיים 4.3 גרם 17.1 גרם
    שומן רווי 1.0 גרם 4.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 57.9 מ״ג 231.6 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 3.5 מ״ג
    אשלגן 599.7 מ״ג 2399.0 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחות
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. חותכים את החציל לקוביות בגודל 3 ס”מ ומטגנים בשמן לטיגון עמוק. מוציאים לנייר סופג.
  2. קוצצים דק את הבצל ואת השום.
  3. מחממים שמן במחבת רחבה. כשהשמן חם, מטגנים בו את הבצל עד שהוא מזהיב.
  4. מוסיפים את השום ומטגנים דקה.
  5. מוסיפים פפריקה ורוטב עגבניות ומבשלים דקה.
  6. מוסיפים מלח, כמון וחצילים ומערבבים היטב.
  7. מוסיפים את המים, מעלים לרתיחה, מחלישים את האש ומבשלים 10 דקות.
  8. שוברים את הביצים לתוך הרוטב, מכסים את הסיר ומבשלים 10 דקות נוספות או עד שהביצים מוכנות. מסירים מהאש.
  9. מפוררים את גבינת הפטה מעל השקשוקה, מכסים את המחבת עד שהגבינה נמסה (כ-2 דקות). מגישים.

 

מתכון: ג’קי אזולאי


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שקשוקה חצילים וגבינת פטה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות