שניצלוני תירס ביתיים אפויים בתנור של רחלי קרוט

רחלי קרוט מכינה שניצלוני תירס ביתיים, זהובים ופריכים, שילדים (ומבוגרים) כל כך אוהבים. מתכון מעולה שאחריו לא תוכלו לחזור לגרסה הקפואה מהסופר
רחלי קרוט מכינה שניצלוני תירס ביתיים, זהובים ופריכים, שילדים (ומבוגרים) כל כך אוהבים. מתכון מעולה שאחריו לא תוכלו לחזור לגרסה הקפואה מהסופר
  • רחלי קרוט
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    8 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 53.1 קק״ל 956.5 קק״ל
    פחמימות 8.3 גרם 149.1 גרם
    שומן 1.3 גרם 23.5 גרם
    נתרן 122.8 מ״ג 2209.6 מ״ג
    חלבון 1.7 גרם 31.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 10.0 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 4.1 גרם
    כולסטרול 14.1 מ״ג 253.8 מ״ג
    סידן 8.6 מ״ג 154.3 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 5.2 מ״ג
    אשלגן 24.3 מ״ג 437.9 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 3.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    8 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 53.1 קק״ל 956.5 קק״ל
    פחמימות 8.3 גרם 149.1 גרם
    שומן 1.3 גרם 23.5 גרם
    נתרן 122.8 מ״ג 2209.6 מ״ג
    חלבון 1.7 גרם 31.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 10.0 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 4.1 גרם
    כולסטרול 14.1 מ״ג 253.8 מ״ג
    סידן 8.6 מ״ג 154.3 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 5.2 מ״ג
    אשלגן 24.3 מ״ג 437.9 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 3.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
רחלי קרוט
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

שניצלונים

ציפוי

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. טוחנים במעבד המזון את התירס למרקם מעט גס.
  2. מחממים את התנור ל-190 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים בנדיבות בתרסיס שמן.
  3. מערבבים בקערה פירורי לחם ושומשום.
  4. מערבבים בקערה נפרדת את כל הרכיבים של השניצל.
  5. יוצרים קציצות שטוחות מהתערובת ומצפים בפירורי הלחם עם השומשום.
  6. מניחים את השניצלים על התבנית ומתיזים שוב את תרסיס שמן על השניצלים.
  7. אופים במשך 20 דקות, הופכים לצד השני ואופים עוד 15 דקות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שניצלוני תירס ביתיים אפויים בתנור של רחלי קרוט

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

    Liat Friedman

    איך אוכל לטחון גס ללא מעבד מזון?

      תמר שורצברד

      אפשר לטחון בבלנדר או בכוס של בלנדר מוט

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות