שושני תפוחי עץ ובצק עלים

מחפשים קינוח מהיר ופשוט להכנה לארוחת ראש השנה? ישראל אהרוני מכין שושני תפוחי עץ ובצק עלים שירשימו את כל האורחים
מחפשים קינוח מהיר ופשוט להכנה לארוחת ראש השנה? ישראל אהרוני מכין שושני תפוחי עץ ובצק עלים שירשימו את כל האורחים
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    16 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 164.9 קק״ל 1319.2 קק״ל
    פחמימות 16.3 גרם 130.2 גרם
    שומן 10.2 גרם 81.3 גרם
    נתרן 2.9 מ״ג 23.3 מ״ג
    חלבון 0.2 גרם 1.3 גרם
    סיבים תזונתיים 3.4 גרם 27.1 גרם
    שומן רווי 6.4 גרם 51.0 גרם
    כולסטרול 26.9 מ״ג 215.0 מ״ג
    סידן 12.1 מ״ג 97.0 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.2 מ״ג
    אשלגן 157.2 מ״ג 1257.7 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    16 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 164.9 קק״ל 1319.2 קק״ל
    פחמימות 16.3 גרם 130.2 גרם
    שומן 10.2 גרם 81.3 גרם
    נתרן 2.9 מ״ג 23.3 מ״ג
    חלבון 0.2 גרם 1.3 גרם
    סיבים תזונתיים 3.4 גרם 27.1 גרם
    שומן רווי 6.4 גרם 51.0 גרם
    כולסטרול 26.9 מ״ג 215.0 מ״ג
    סידן 12.1 מ״ג 97.0 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.2 מ״ג
    אשלגן 157.2 מ״ג 1257.7 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

סירופ

תערובת סוכר וקינמון

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. חוצים את התפוחים ופורסים דק בעזרת סכין חדה או מנדולינה.
  3. מרתיחים מים בסיר גדול, וברתיחה מבשלים את פלחי התפוחים דקה. מסננים בזהירות.
  4. ממיסים במחבת חמאה, סוכר, תמצית וניל, מיץ וקליפת לימון. מערבבים מעט ומסירים מהאש.
  5. חותכים את הבצק לרצועות של 25 ס”מ על 4 ס”מ. מורחים את רצועות הבצק בסירופ בעזרת מברשת סיליקון.
  6. מפזרים מעט מתערובת הסוכר והקינמון מעל הרצועות.
  7. מסדרים את פרוסות התפוחים על הרצועות בחפיפה כך שחציין מבצבץ החוצה מעבר לרצועה, ואז מקפלים את רצועת הבצק מעל פרוסות התפוחים.
  8. מגלגלים את לשבלול, מניחים את שבלולי הבצק בתבנית ומורחים שוב בסירופ.
  9. אופים בתנור החם 30 דקות.
  10. מפזרים אבקת סוכר ומגישים.

 


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שושני תפוחי עץ ובצק עלים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות