ריזוטו פטריות קלאסי

למה שלא תכינו את אחת ממנות האורז האהובות ביותר? ריזוטו פטריות קלאסי עם גבינות וטימין, מנה מנחמת מהמטבח האיטלקי. תתכוננו להתאהב
למה שלא תכינו את אחת ממנות האורז האהובות ביותר? ריזוטו פטריות קלאסי עם גבינות וטימין, מנה מנחמת מהמטבח האיטלקי. תתכוננו להתאהב
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    20 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 288.9 קק״ל 1155.5 קק״ל
    פחמימות 19.9 גרם 79.5 גרם
    שומן 14.2 גרם 56.8 גרם
    נתרן 542.9 מ״ג 2171.7 מ״ג
    חלבון 13.8 גרם 55.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 8.7 גרם
    שומן רווי 5.2 גרם 20.7 גרם
    כולסטרול 18.8 מ״ג 75.1 מ״ג
    סידן 132.4 מ״ג 529.6 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 4.3 מ״ג
    אשלגן 479.1 מ״ג 1916.3 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 5.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    20 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 288.9 קק״ל 1155.5 קק״ל
    פחמימות 19.9 גרם 79.5 גרם
    שומן 14.2 גרם 56.8 גרם
    נתרן 542.9 מ״ג 2171.7 מ״ג
    חלבון 13.8 גרם 55.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 8.7 גרם
    שומן רווי 5.2 גרם 20.7 גרם
    כולסטרול 18.8 מ״ג 75.1 מ״ג
    סידן 132.4 מ״ג 529.6 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 4.3 מ״ג
    אשלגן 479.1 מ״ג 1916.3 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 5.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תבשילים
מערכת Foody
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. משרים את פטריות השיטאקי בקערה עם כוס מים חמים למשך 15 דקות. מוציאים את הפטריות וחותכים לרצועות דקות מאוד.
  2. קולפים את הבצל והשום וקוצצים לקוביות קטנות, ואת הפטריות לפרוסות. מגררים דק את הגבינה.
  3. בסיר רחב ממיסים את החמאה ושמן הזית ומטגנים את הבצל והשום עד ריכוך. מוסיפים את הפטריות והטימין ומטגנים במשך 3-5 דקות. מוסיפים את היין ומבשלים כ-3 דקות, עד שהאלכוהול מתאדה.
    מוסיפים רוטב סויה ורוטב פטריות צמחוני ומערבבים היטב.
  4. מוסיפים את האורז ומערבבים היטב.
  5. מתחילים להוסיף את הציר, מצקת אחת בכל פעם, תוך כדי ערבוב, עד שהאורז מוכן.
  6. מוסיפים את הפרמז’ן, טועמים ומתקנים את התיבול. מגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ריזוטו פטריות קלאסי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות