ריזוטו עגבניות של ישראל אהרוני

השף ישראל אהרוני מלמד להכין ריזוטו עגבניות איטלקי משגע - מנה פשוטה להכנה, משביעה וסופר טעימה שאפשר להגיש גם בחגים
השף ישראל אהרוני מלמד להכין ריזוטו עגבניות איטלקי משגע - מנה פשוטה להכנה, משביעה וסופר טעימה שאפשר להגיש גם בחגים
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    9 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 215.2 קק״ל 860.9 קק״ל
    פחמימות 9.0 גרם 35.8 גרם
    שומן 19.3 גרם 77.2 גרם
    נתרן 971.0 מ״ג 3884.1 מ״ג
    חלבון 6.9 גרם 27.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 9.4 גרם
    שומן רווי 7.0 גרם 27.8 גרם
    כולסטרול 23.8 מ״ג 95.0 מ״ג
    סידן 168.8 מ״ג 675.4 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 8.5 מ״ג
    אשלגן 346.7 מ״ג 1386.6 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    9 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 215.2 קק״ל 860.9 קק״ל
    פחמימות 9.0 גרם 35.8 גרם
    שומן 19.3 גרם 77.2 גרם
    נתרן 971.0 מ״ג 3884.1 מ״ג
    חלבון 6.9 גרם 27.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 9.4 גרם
    שומן רווי 7.0 גרם 27.8 גרם
    כולסטרול 23.8 מ״ג 95.0 מ״ג
    סידן 168.8 מ״ג 675.4 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 8.5 מ״ג
    אשלגן 346.7 מ״ג 1386.6 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. שמים חמאה, שמן, שום ואורגנו בסיר על כיריים ומטגנים במשך 2-3 דקות.
  2. מוסיפים אורז ומטגנים מעט.
  3. מוסיפים עגבניות, מלח ופלפל שחור ומערבבים.
  4. מוסיפים מים רותחים (או מרק צח) בהדרגה עד שהאורז מפסיק לשתות את הנוזלים ומגיע לדרגה שאתם אוהבים.
  5. מערבבים פנימה גבינה, בזיליקום ומעט שמן זית ומערבבים. מגישים חם.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ריזוטו עגבניות של ישראל אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן
    אורלי ריינר

    Test1

    אורלי ריינר

    Test

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות