-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 215.2 קק״ל 860.9 קק״לפחמימות 9.0 גרם 35.8 גרםשומן 19.3 גרם 77.2 גרםנתרן 971.0 מ״ג 3884.1 מ״גחלבון 6.9 גרם 27.8 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 9.4 גרםשומן רווי 7.0 גרם 27.8 גרםכולסטרול 23.8 מ״ג 95.0 מ״גסידן 168.8 מ״ג 675.4 מ״גברזל 2.1 מ״ג 8.5 מ״גאשלגן 346.7 מ״ג 1386.6 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.3 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
פחמימות9 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 215.2 קק״ל 860.9 קק״לפחמימות 9.0 גרם 35.8 גרםשומן 19.3 גרם 77.2 גרםנתרן 971.0 מ״ג 3884.1 מ״גחלבון 6.9 גרם 27.8 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 9.4 גרםשומן רווי 7.0 גרם 27.8 גרםכולסטרול 23.8 מ״ג 95.0 מ״גסידן 168.8 מ״ג 675.4 מ״גברזל 2.1 מ״ג 8.5 מ״גאשלגן 346.7 מ״ג 1386.6 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 215 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
30 גרם חמאה
-
3 כפות שמן זית
-
3 שיני שום
-
1/2 בצל בינוני
-
4 עלי אורגנו טרי
-
2 כוסות אורז ריזוטו
-
1 קופסת שימורים עגבניות חתוכות לקוביות
-
1 ליטר מים רותחים
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
50 גרם גבינת פרמזן
-
1 חופן בזיליקום
אופן הכנה
- שמים חמאה, שמן, שום ואורגנו בסיר על כיריים ומטגנים במשך 2-3 דקות.
- מוסיפים אורז ומטגנים מעט.
- מוסיפים עגבניות, מלח ופלפל שחור ומערבבים.
- מוסיפים מים רותחים (או מרק צח) בהדרגה עד שהאורז מפסיק לשתות את הנוזלים ומגיע לדרגה שאתם אוהבים.
- מערבבים פנימה גבינה, בזיליקום ומעט שמן זית ומערבבים. מגישים חם.
אופן הכנה
- שמים חמאה, שמן, שום ואורגנו בסיר על כיריים ומטגנים במשך 2-3 דקות.
- מוסיפים אורז ומטגנים מעט.
- מוסיפים עגבניות, מלח ופלפל שחור ומערבבים.
- מוסיפים מים רותחים (או מרק צח) בהדרגה עד שהאורז מפסיק לשתות את הנוזלים ומגיע לדרגה שאתם אוהבים.
- מערבבים פנימה גבינה, בזיליקום ומעט שמן זית ומערבבים. מגישים חם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות