רוסטביף סינטה בניחוח הל

מארחים בקרוב ורוצים להרשים את האורחים בנתח בשר עסיסי? איילת הירשמן מלמדת איך להכין רוסטביף סינטה משגע עם ניחוח עדין של הל
מארחים בקרוב ורוצים להרשים את האורחים בנתח בשר עסיסי? איילת הירשמן מלמדת איך להכין רוסטביף סינטה משגע עם ניחוח עדין של הל
  • איילת הירשמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 3 שעות
  • פחמימות
    1 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 140.0 קק״ל 1119.8 קק״ל
    פחמימות 1.0 גרם 7.9 גרם
    שומן 15.3 גרם 122.1 גרם
    נתרן 255.1 מ״ג 2040.9 מ״ג
    חלבון 0.4 גרם 3.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.1 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 16.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 6.8 מ״ג 54.2 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 2.1 מ״ג
    אשלגן 11.9 מ״ג 95.0 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 3 שעות
  • פחמימות
    1 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 140.0 קק״ל 1119.8 קק״ל
    פחמימות 1.0 גרם 7.9 גרם
    שומן 15.3 גרם 122.1 גרם
    נתרן 255.1 מ״ג 2040.9 מ״ג
    חלבון 0.4 גרם 3.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.1 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 16.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 6.8 מ״ג 54.2 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 2.1 מ״ג
    אשלגן 11.9 מ״ג 95.0 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
איילת הירשמן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. שעתיים וחצי לפני הצלייה: מוציאים את נתח הסינטה מהמקרר. מתבלים את כל הנתח במלח ומורחים אותו בחרדל ובשמן זית מכל הצדדים. מפזרים למעלה את הפלפל השחור ועלי הדפנה ומהדקים למעלה את פולי ההל. מניחים בתבנית צלייה ומשהים שעתיים וחצי בטמפרטורת החדר.
  2. מחממים את התנור לחום הגבוה ביותר האפשרי.
  3. מניחים על תבנית הצלייה רשת ושמים עליה את הנתח. מכניסים את התבנית לתנור החם וצולים 25 דקות. מכבים את התנור ומשאירים את הנתח בתוכו 20 דקות נוספות - זה יביא את הבשר לדרגת עשייה מדיום-רייר (לדרגת רייר מפחיתים חמש דקות מזמן הצלייה וחמש דקות מזמן ההשהייה בתנור).
  4. מוציאים את הנתח מהתנור ומשהים 5 דקות. מניחים על קרש חיתוך וחותכים לפרוסות. מגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
רוסטביף סינטה בניחוח הל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות