רולדת וניל ודובדבנים נוסטלגית

רולדת בצק עדינה ודקיקה ממש כמו של פעם, עם מילוי קלאסי של קצפת מתוקה ודובדבנים שיעשו לכם הרגשה של הבית של סבתא. לא תאמינו כמה קל להכין אותה!
רולדת בצק עדינה ודקיקה ממש כמו של פעם, עם מילוי קלאסי של קצפת מתוקה ודובדבנים שיעשו לכם הרגשה של הבית של סבתא. לא תאמינו כמה קל להכין אותה!
  • מיקי שמו
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • פחמימות
    9 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 260.7 קק״ל 2607.4 קק״ל
    פחמימות 9.3 גרם 92.9 גרם
    שומן 22.6 גרם 225.8 גרם
    נתרן 138.1 מ״ג 1381.3 מ״ג
    חלבון 5.1 גרם 51.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 3.0 גרם
    שומן רווי 12.3 גרם 122.9 גרם
    כולסטרול 158.5 מ״ג 1585.2 מ״ג
    סידן 48.8 מ״ג 487.8 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 5.6 מ״ג
    אשלגן 81.3 מ״ג 813.4 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • פחמימות
    9 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 260.7 קק״ל 2607.4 קק״ל
    פחמימות 9.3 גרם 92.9 גרם
    שומן 22.6 גרם 225.8 גרם
    נתרן 138.1 מ״ג 1381.3 מ״ג
    חלבון 5.1 גרם 51.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 3.0 גרם
    שומן רווי 12.3 גרם 122.9 גרם
    כולסטרול 158.5 מ״ג 1585.2 מ״ג
    סידן 48.8 מ״ג 487.8 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 5.6 מ״ג
    אשלגן 81.3 מ״ג 813.4 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בראנץ'
מיקי שמו
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

מלית

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. קציפים את הביצים עם הסוכר לקציפה יציבה ובהירה.
  3. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, המלח וגרידת הלימון תוך כדי ערבול במהירות איטית ולבסוף מוסיפים את השמן.
  4. בעזרת מרית, בתנועות קיפול מהירות ומעטות, יוצרים תערובת אחידה. משטחים ע”ג תבנית אפייה המרופדת בנייר אפייה ואופים כ-5 דקות.
  5. מכינים קצפת וניל ופירות: מקציפים שמנת מתוקה וסוכר לקצפת יציבה.
  6. מורחים את רוב הקצפת על גבי הרולדה האפויה, מזלפים מעל ממלית דובדבנים, מזלפים לרוחבה של הרולדה ומגלגלים לגלילה.
  7. מכסים בניילון נצמד מכניסים למקפיא לשעתיים.
  8. מוציאים את הרולדה מהמקפיא, מצפים בקצפת שנותרה ומפזרים אגוזים מלך/ אגוזי לוז / קוקוס קלוי מעל.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
רולדת וניל ודובדבנים נוסטלגית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות