רוטב פסטו בזיליקום קל הכנה
איילת הירשמן מכינה רוטב פסטו בזיליקום מהיר וקל להכנה - פשוט מעבדים את כל המצרכים במעבד מזון ומקבלים רוטב נהדר שיכול לתבל סלטים, פסטות ודגים
איילת הירשמן מכינה רוטב פסטו בזיליקום מהיר וקל להכנה - פשוט מעבדים את כל המצרכים במעבד מזון ומקבלים רוטב נהדר שיכול לתבל סלטים, פסטות ודגים
- איילת הירשמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 2122.0 קק״ל 2122.0 קק״לפחמימות 16.8 גרם 16.8 גרםשומן 217.4 גרם 217.4 גרםנתרן 3132.9 מ״ג 3132.9 מ״גחלבון 82.4 גרם 82.4 גרםסיבים תזונתיים 9.2 גרם 9.2 גרםשומן רווי 47.4 גרם 47.4 גרםכולסטרול 122.0 מ״ג 122.0 מ״גסידן 2382.3 מ״ג 2382.3 מ״גברזל 18.4 מ״ג 18.4 מ״גאשלגן 1772.7 מ״ג 1772.7 מ״גאבץ 12.6 מ״ג 12.6 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 5 דק׳כולל 5 דק׳
-
פחמימות17 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 2122.0 קק״ל 2122.0 קק״לפחמימות 16.8 גרם 16.8 גרםשומן 217.4 גרם 217.4 גרםנתרן 3132.9 מ״ג 3132.9 מ״גחלבון 82.4 גרם 82.4 גרםסיבים תזונתיים 9.2 גרם 9.2 גרםשומן רווי 47.4 גרם 47.4 גרםכולסטרול 122.0 מ״ג 122.0 מ״גסידן 2382.3 מ״ג 2382.3 מ״גברזל 18.4 מ״ג 18.4 מ״גאשלגן 1772.7 מ״ג 1772.7 מ״גאבץ 12.6 מ״ג 12.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 5 דק׳ | קלוריות 2122 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מפרידים את עלי הבזיליקום מהגבעולים ונפטרים מהגבעולים. שוטפים היטב ומייבשים את עלי הבזיליקום.
- מגררים על הפומפייה את גבינת הפרמזן.
- קולים קלות את הצנוברים על מחבת יבשה.
- שמים את השום, המלח וכף משמן הזית במעבד המזון ומעבדים קלות.
- מוסיפים את עלי הבזיליקום ומעבדים עוד קצת.
- מוסיפים את שאר השמן, הגבינה והצנוברים ומעבדים עד שמתקבלת מחית שהיא עדיין גרגירית במקצת.
- מגישים כרוטב, או מאחסנים בצנצנת במקרר, עם שכבת שמן זית למעלה.
אופן הכנה
- מפרידים את עלי הבזיליקום מהגבעולים ונפטרים מהגבעולים. שוטפים היטב ומייבשים את עלי הבזיליקום.
- מגררים על הפומפייה את גבינת הפרמזן.
- קולים קלות את הצנוברים על מחבת יבשה.
- שמים את השום, המלח וכף משמן הזית במעבד המזון ומעבדים קלות.
- מוסיפים את עלי הבזיליקום ומעבדים עוד קצת.
- מוסיפים את שאר השמן, הגבינה והצנוברים ומעבדים עד שמתקבלת מחית שהיא עדיין גרגירית במקצת.
- מגישים כרוטב, או מאחסנים בצנצנת במקרר, עם שכבת שמן זית למעלה.
הערות
- אפשר לאחסן במגש קוביות הקרח במקפיא, ואז לשלוף כשרוצים, להפשיר במהירות בטמפרטורת החדר ולהשתמש בבישול
הערות
- אפשר לאחסן במגש קוביות הקרח במקפיא, ואז לשלוף כשרוצים, להפשיר במהירות בטמפרטורת החדר ולהשתמש בבישול
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן