רוטב פסטו בזיליקום קל הכנה

איילת הירשמן מכינה רוטב פסטו בזיליקום מהיר וקל להכנה - פשוט מעבדים את כל המצרכים במעבד מזון ומקבלים רוטב נהדר שיכול לתבל סלטים, פסטות ודגים
איילת הירשמן מכינה רוטב פסטו בזיליקום מהיר וקל להכנה - פשוט מעבדים את כל המצרכים במעבד מזון ומקבלים רוטב נהדר שיכול לתבל סלטים, פסטות ודגים
  • איילת הירשמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • פחמימות
    17 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2122.0 קק״ל 2122.0 קק״ל
    פחמימות 16.8 גרם 16.8 גרם
    שומן 217.4 גרם 217.4 גרם
    נתרן 3132.9 מ״ג 3132.9 מ״ג
    חלבון 82.4 גרם 82.4 גרם
    סיבים תזונתיים 9.2 גרם 9.2 גרם
    שומן רווי 47.4 גרם 47.4 גרם
    כולסטרול 122.0 מ״ג 122.0 מ״ג
    סידן 2382.3 מ״ג 2382.3 מ״ג
    ברזל 18.4 מ״ג 18.4 מ״ג
    אשלגן 1772.7 מ״ג 1772.7 מ״ג
    אבץ 12.6 מ״ג 12.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • פחמימות
    17 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2122.0 קק״ל 2122.0 קק״ל
    פחמימות 16.8 גרם 16.8 גרם
    שומן 217.4 גרם 217.4 גרם
    נתרן 3132.9 מ״ג 3132.9 מ״ג
    חלבון 82.4 גרם 82.4 גרם
    סיבים תזונתיים 9.2 גרם 9.2 גרם
    שומן רווי 47.4 גרם 47.4 גרם
    כולסטרול 122.0 מ״ג 122.0 מ״ג
    סידן 2382.3 מ״ג 2382.3 מ״ג
    ברזל 18.4 מ״ג 18.4 מ״ג
    אשלגן 1772.7 מ״ג 1772.7 מ״ג
    אבץ 12.6 מ״ג 12.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים ב-5 דקות
איילת הירשמן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

פסטו

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מפרידים את עלי הבזיליקום מהגבעולים ונפטרים מהגבעולים. שוטפים היטב ומייבשים את עלי הבזיליקום.
  2. מגררים על הפומפייה את גבינת הפרמזן.
  3. קולים קלות את הצנוברים על מחבת יבשה.
  4. שמים את השום, המלח וכף משמן הזית במעבד המזון ומעבדים קלות.
  5. מוסיפים את עלי הבזיליקום ומעבדים עוד קצת.
  6. מוסיפים את שאר השמן, הגבינה והצנוברים ומעבדים עד שמתקבלת מחית שהיא עדיין גרגירית במקצת.
  7. מגישים כרוטב, או מאחסנים בצנצנת במקרר, עם שכבת שמן זית למעלה.

הערות

  • אפשר לאחסן במגש קוביות הקרח במקפיא, ואז לשלוף כשרוצים, להפשיר במהירות בטמפרטורת החדר ולהשתמש בבישול

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
רוטב פסטו בזיליקום קל הכנה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות