-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 503.1 קק״ל 3018.3 קק״לפחמימות 22.9 גרם 137.3 גרםשומן 32.0 גרם 192.0 גרםנתרן 1548.9 מ״ג 9293.1 מ״גחלבון 27.5 גרם 165.1 גרםסיבים תזונתיים 5.7 גרם 34.1 גרםשומן רווי 8.9 גרם 53.6 גרםכולסטרול 84.7 מ״ג 508.2 מ״גסידן 123.6 מ״ג 741.4 מ״גברזל 5.4 מ״ג 32.2 מ״גאשלגן 1241.6 מ״ג 7449.8 מ״גאבץ 5.1 מ״ג 30.6 מ״גסגור
-
מרכיבים17
-
הכנה 20 דק׳כולל 3 שעות ו-20 דק׳
-
פחמימות23 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 503.1 קק״ל 3018.3 קק״לפחמימות 22.9 גרם 137.3 גרםשומן 32.0 גרם 192.0 גרםנתרן 1548.9 מ״ג 9293.1 מ״גחלבון 27.5 גרם 165.1 גרםסיבים תזונתיים 5.7 גרם 34.1 גרםשומן רווי 8.9 גרם 53.6 גרםכולסטרול 84.7 מ״ג 508.2 מ״גסידן 123.6 מ״ג 741.4 מ״גברזל 5.4 מ״ג 32.2 מ״גאשלגן 1241.6 מ״ג 7449.8 מ״גאבץ 5.1 מ״ג 30.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 17 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-20 דק׳ | קלוריות 503 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
6 כפות שמן זית
-
1 בצל בינוני
-
1 שורש סלרי
-
2 גזרים בינוניים
-
2 גבעולי סלרי
-
100 גרם חזה אווז מעושן
-
2 שיני שום
-
500 גרם בשר בקר טחון
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1/2 כוס יין אדום יבש
-
2 כפות אבקת מרק עוף
-
800גרם או 2 קופסאות עגבניות מרוסקות
-
100 גרם רסק עגבניות
-
2 גבעולי רוזמרין
-
6 עלי מרווה
-
10 עלי בזיליקום
אופן הכנה
- קולפים וחותכים את הבצל, הסלרי והגזר לקוביות קטנות.
- חותכים את חזה האווז לקוביות בינוניות.
- קוצצים את השום.
- מחממים את השמן בסיר ומטגנים בו את הבצל, הגזר והסלרי כ-10 דקות, עד שהבצל רך ושקוף, אבל לא מזהיב.
- מוסיפים את חזה האווז, מערבבים ומטגנים 10 דקות עד שהירקות מזהיבים קלות.
- מוסיפים את השום ומטגנים דקה. נזהרים לא לחרוך.
- מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך שמפוררים אותו כל הזמן בכף עץ, עד שצבעו משתנה.
- מוסיפים את היין ומבשלים 5 דקות, עד שהוא מתאדה כמעט לגמרי.
- מוסיפים אבקת מרק ומבשלים תוך ערבוב, על להבה בינונית עד שכל הנוזל נספג.
- מוסיפים את העגבניות, רכז העגבניות, המרווה והרוזמרין, מערבבים, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה מאוד 3 שעות.
- ממש לפני סיום הבישול מכניסים פנימה את הבזיליקום וסוגרים את הסיר.
- מגישים בליווי פסטה, פתיתים או אורז.
אופן הכנה
- קולפים וחותכים את הבצל, הסלרי והגזר לקוביות קטנות.
- חותכים את חזה האווז לקוביות בינוניות.
- קוצצים את השום.
- מחממים את השמן בסיר ומטגנים בו את הבצל, הגזר והסלרי כ-10 דקות, עד שהבצל רך ושקוף, אבל לא מזהיב.
- מוסיפים את חזה האווז, מערבבים ומטגנים 10 דקות עד שהירקות מזהיבים קלות.
- מוסיפים את השום ומטגנים דקה. נזהרים לא לחרוך.
- מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך שמפוררים אותו כל הזמן בכף עץ, עד שצבעו משתנה.
- מוסיפים את היין ומבשלים 5 דקות, עד שהוא מתאדה כמעט לגמרי.
- מוסיפים אבקת מרק ומבשלים תוך ערבוב, על להבה בינונית עד שכל הנוזל נספג.
- מוסיפים את העגבניות, רכז העגבניות, המרווה והרוזמרין, מערבבים, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה מאוד 3 שעות.
- ממש לפני סיום הבישול מכניסים פנימה את הבזיליקום וסוגרים את הסיר.
- מגישים בליווי פסטה, פתיתים או אורז.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן