קרפ שוקולד ביתי שילדים ממש אוהבים

כבר לא צריך לקנות בקניון - מהיום אפשר להכין בקלות ובמהירות קרפ שוקולד ביתי ב-10 דקות. מצטיידים מראש בממרח שוקולד שאוהבים ונהנים מארוחה מתוקה
כבר לא צריך לקנות בקניון - מהיום אפשר להכין בקלות ובמהירות קרפ שוקולד ביתי ב-10 דקות. מצטיידים מראש בממרח שוקולד שאוהבים ונהנים מארוחה מתוקה
  • איילת הירשמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    21 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 200.3 קק״ל 3004.4 קק״ל
    פחמימות 21.0 גרם 315.3 גרם
    שומן 10.9 גרם 163.3 גרם
    נתרן 130.8 מ״ג 1961.7 מ״ג
    חלבון 3.7 גרם 55.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 12.3 גרם
    שומן רווי 4.1 גרם 60.8 גרם
    כולסטרול 40.0 מ״ג 599.6 מ״ג
    סידן 68.1 מ״ג 1022.1 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 15.5 מ״ג
    אשלגן 114.7 מ״ג 1720.3 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 6.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    21 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 200.3 קק״ל 3004.4 קק״ל
    פחמימות 21.0 גרם 315.3 גרם
    שומן 10.9 גרם 163.3 גרם
    נתרן 130.8 מ״ג 1961.7 מ״ג
    חלבון 3.7 גרם 55.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 12.3 גרם
    שומן רווי 4.1 גרם 60.8 גרם
    כולסטרול 40.0 מ״ג 599.6 מ״ג
    סידן 68.1 מ״ג 1022.1 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 15.5 מ״ג
    אשלגן 114.7 מ״ג 1720.3 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 6.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
איילת הירשמן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

קרפים

מילוי

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. שמים בקערה גדולה את הקמח, הסוכר החום והמלח. יוצרים גומה במרכז, מוסיפים את הביצים, השמן ושתי כפיות מהחלב וטורפים במטרפה ידנית עד שהעיסה חלקה.
  2. יוצקים פנימה בהדרגה את שאר החלב, תוך ערבוב מתמיד במטרפה, עד שהבלילה נראית כמו שמנת מתוקה לפני ההקצפה. משהים את הבלילה ל-15 דקות לפחות.
  3. מחממים על הכיריים מחבת בקוטר 18-20 ס”מ. ממיסים את החמאה במחבת ויוצקים מיד לתוך הבלילה הקרה. מערבבים ומחזירים את המחבת לאש.
  4. מודדים כ-1/2 מצקת מהבלילה, יוצקים למחבת ומטים מיד את המחבת כדי שהבלילה תכסה את כולה. מטגנים עד שהקרפ מזהיב בחלקו התחתון, כ-20 שניות בערך, הופכים ומטגנים עוד 20 שניות. מחליקים לצלחת מרופדת בנייר סופג, וממשיכים לטגן את שאר הקרפים. אם חסר שומן במחבת, מוסיפים עוד קצת חמאה.
  5. מניחים קרפ על צלחת או משטח עבודה, מורחים במרכז את הממרח ומקפלים לחצי ואז לרבע. ממשיכים עם שאר הקרפים והממרח. מסדרים בצלחת הגשה, מוסיפים תותים חתוכים ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרפ שוקולד ביתי שילדים ממש אוהבים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות