קרפצ’יו בקר עם עשבי תיבול וארטישוק

רוצים ללמוד איך להכין קרפצ'יו בקר ממש כמו במסעדות? אשף הבשר, ירון קסטנבוים, מלמד איך מכינים קרפצ'יו בקר איטלקי נפלא עם ארטישוקים משומרים
רוצים ללמוד איך להכין קרפצ'יו בקר ממש כמו במסעדות? אשף הבשר, ירון קסטנבוים, מלמד איך מכינים קרפצ'יו בקר איטלקי נפלא עם ארטישוקים משומרים
  • ירון קסטנבוים
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • פחמימות
    3 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 293.5 קק״ל 1173.9 קק״ל
    פחמימות 3.4 גרם 13.7 גרם
    שומן 18.2 גרם 72.9 גרם
    נתרן 172.1 מ״ג 688.5 מ״ג
    חלבון 31.2 גרם 124.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.1 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 11.0 גרם
    כולסטרול 8.0 מ״ג 32.0 מ״ג
    סידן 25.3 מ״ג 101.3 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 4.8 מ״ג
    אשלגן 198.4 מ״ג 793.5 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 4.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • פחמימות
    3 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 293.5 קק״ל 1173.9 קק״ל
    פחמימות 3.4 גרם 13.7 גרם
    שומן 18.2 גרם 72.9 גרם
    נתרן 172.1 מ״ג 688.5 מ״ג
    חלבון 31.2 גרם 124.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.1 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 11.0 גרם
    כולסטרול 8.0 מ״ג 32.0 מ״ג
    סידן 25.3 מ״ג 101.3 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 4.8 מ״ג
    אשלגן 198.4 מ״ג 793.5 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 4.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחות
ירון קסטנבוים
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. קולים את זרעי הכמון במחבת חמה כדקה. מסירים מהאש ושומרים בצד.
  2. חותכים את הארטישוק המשומר לרבעים.
  3. פורסים את הסינטה לפרוסות דקות ככל האפשר.
  4. קוצצים דק את הבזיליקום ואת החלק הלבן של הלמון גראס, חותכים לפרוסות את הבצל הירוק.
  5. מושחים 8 ניירות אפייה בשמן זית. על כל נייר אפייה מניחים 4 פרוסות סינטה. מפזרים מעל את רצועות הבזיליקום והלמון גראס. מטפטפים עוד מעט שמן זית ומכסים בנייר אפייה נוסף. דופקים את פרוסות הסינטה באמצעות פטיש שניצלים או מערוך עד שהן דקות מאוד.
  6. מגישים: מסדרים את פרוסות הבשר על 4 צלחות הגשה, מתבלים במיץ לימון, מלח, פלפל שחור, אורגנו טרי, בצל ירוק וזרעי הכמון הקלוי. מניחים בכל צלחת 4 רבעי ארטישוק ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרפצ’יו בקר עם עשבי תיבול וארטישוק

הכנתם את המתכון?

כן
    אורלי ריינר

    מתכון מהמם. תראו איזה יופי יצא לי

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

תגיות