קרפצ’יו בקר עם עשבי תיבול וארטישוק
רוצים ללמוד איך להכין קרפצ'יו בקר ממש כמו במסעדות? אשף הבשר, ירון קסטנבוים, מלמד איך מכינים קרפצ'יו בקר איטלקי נפלא עם ארטישוקים משומרים
רוצים ללמוד איך להכין קרפצ'יו בקר ממש כמו במסעדות? אשף הבשר, ירון קסטנבוים, מלמד איך מכינים קרפצ'יו בקר איטלקי נפלא עם ארטישוקים משומרים
- ירון קסטנבוים
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 293.5 קק״ל 1173.9 קק״לפחמימות 3.4 גרם 13.7 גרםשומן 18.2 גרם 72.9 גרםנתרן 172.1 מ״ג 688.5 מ״גחלבון 31.2 גרם 124.9 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.1 גרםשומן רווי 2.8 גרם 11.0 גרםכולסטרול 8.0 מ״ג 32.0 מ״גסידן 25.3 מ״ג 101.3 מ״גברזל 1.2 מ״ג 4.8 מ״גאשלגן 198.4 מ״ג 793.5 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 4.1 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
פחמימות3 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 293.5 קק״ל 1173.9 קק״לפחמימות 3.4 גרם 13.7 גרםשומן 18.2 גרם 72.9 גרםנתרן 172.1 מ״ג 688.5 מ״גחלבון 31.2 גרם 124.9 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.1 גרםשומן רווי 2.8 גרם 11.0 גרםכולסטרול 8.0 מ״ג 32.0 מ״גסידן 25.3 מ״ג 101.3 מ״גברזל 1.2 מ״ג 4.8 מ״גאשלגן 198.4 מ״ג 793.5 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 4.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 294 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 כפית זרעי כמון
-
1 צנצנת ארטישוק בשימורים
-
400 גרם סינטה
-
4 עלי בזיליקום
-
1 גבעול למון גראס
-
5 כפות שמן זית
-
4 כפות מיץ לימון
-
1/4 כפית מלח גס
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
8 עלי אורגנו טרי
-
1 גבעול בצל ירוק
אופן הכנה
- קולים את זרעי הכמון במחבת חמה כדקה. מסירים מהאש ושומרים בצד.
- חותכים את הארטישוק המשומר לרבעים.
- פורסים את הסינטה לפרוסות דקות ככל האפשר.
- קוצצים דק את הבזיליקום ואת החלק הלבן של הלמון גראס, חותכים לפרוסות את הבצל הירוק.
- מושחים 8 ניירות אפייה בשמן זית. על כל נייר אפייה מניחים 4 פרוסות סינטה. מפזרים מעל את רצועות הבזיליקום והלמון גראס. מטפטפים עוד מעט שמן זית ומכסים בנייר אפייה נוסף. דופקים את פרוסות הסינטה באמצעות פטיש שניצלים או מערוך עד שהן דקות מאוד.
- מגישים: מסדרים את פרוסות הבשר על 4 צלחות הגשה, מתבלים במיץ לימון, מלח, פלפל שחור, אורגנו טרי, בצל ירוק וזרעי הכמון הקלוי. מניחים בכל צלחת 4 רבעי ארטישוק ומגישים.
אופן הכנה
- קולים את זרעי הכמון במחבת חמה כדקה. מסירים מהאש ושומרים בצד.
- חותכים את הארטישוק המשומר לרבעים.
- פורסים את הסינטה לפרוסות דקות ככל האפשר.
- קוצצים דק את הבזיליקום ואת החלק הלבן של הלמון גראס, חותכים לפרוסות את הבצל הירוק.
- מושחים 8 ניירות אפייה בשמן זית. על כל נייר אפייה מניחים 4 פרוסות סינטה. מפזרים מעל את רצועות הבזיליקום והלמון גראס. מטפטפים עוד מעט שמן זית ומכסים בנייר אפייה נוסף. דופקים את פרוסות הסינטה באמצעות פטיש שניצלים או מערוך עד שהן דקות מאוד.
- מגישים: מסדרים את פרוסות הבשר על 4 צלחות הגשה, מתבלים במיץ לימון, מלח, פלפל שחור, אורגנו טרי, בצל ירוק וזרעי הכמון הקלוי. מניחים בכל צלחת 4 רבעי ארטישוק ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות