קרמוגיות חלבה

קרמוגיות חלבה אלה עוגיות שוקולד נוסטלגיות, פריכות, טעימות ופשוטות להכנה, עם הפתעת חלבה שמתגלה בכל ביס. שילוב מושלם של שוקולד וחלבה
קרמוגיות חלבה אלה עוגיות שוקולד נוסטלגיות, פריכות, טעימות ופשוטות להכנה, עם הפתעת חלבה שמתגלה בכל ביס. שילוב מושלם של שוקולד וחלבה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    10 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 64.6 קק״ל 2259.4 קק״ל
    פחמימות 9.6 גרם 336.8 גרם
    שומן 2.7 גרם 94.5 גרם
    נתרן 25.1 מ״ג 877.9 מ״ג
    חלבון 1.0 גרם 34.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 12.3 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 52.4 גרם
    כולסטרול 14.3 מ״ג 499.8 מ״ג
    סידן 3.8 מ״ג 132.8 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 6.4 מ״ג
    אשלגן 19.5 מ״ג 681.2 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 4.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    10 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 64.6 קק״ל 2259.4 קק״ל
    פחמימות 9.6 גרם 336.8 גרם
    שומן 2.7 גרם 94.5 גרם
    נתרן 25.1 מ״ג 877.9 מ״ג
    חלבון 1.0 גרם 34.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 12.3 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 52.4 גרם
    כולסטרול 14.3 מ״ג 499.8 מ״ג
    סידן 3.8 מ״ג 132.8 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 6.4 מ״ג
    אשלגן 19.5 מ״ג 681.2 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 4.2 מ״ג
    סגור

גרסה ביתית לעוגיות שמזכירות לי נסיעות לטיולים משפחתיים כילדה (אני ואחותי היינו מחסלות קופסאות במושב האחורי).

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגיות
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

מלית חלבה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה, שני סוגי סוכר וממרח חלבה לתערובת קרמית. מוסיפים ביצה ומעבדים לאיחוד. מוסיפים קמח, קקאו, אבקת סודה לשתייה ומלח ומעבדים לבצק אחיד.
  2. בקערית נפרדת מערבבים ממרח חלבה ואבקת סוכר עד שאפשר ללוש את התערובת והיא לא דביקה, ונוחה לגלגול.
  3. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  4. מגלגלים את תערובת החלבה ל-35 כדורים קטנים בגודל זית (אם צריך “מקמחים” את הידיים באבקת סוכר).
  5. מגלגלים את תערובת השוקולד ל-35 כדורים בגודל עגבניית שרי,
  6. מועכים ל”פיתה” כל כדור שוקולד, מניחים באמצע כדור חלבה ומקפלים סביב להחבאת החלבה בשוקולד. מגלגלים שוב לכדור מושלם ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מועכים מעט בכרית כף יד רטובה ליצירת עוגייה עגולה ושטוחה.
  7. אופים 8-10 דקות עד שהעוגיות מתחילות להיסדק, הן יציבות בשוליים ומרכזן עדיין רך.
  8. מצננים מעט ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרמוגיות חלבה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות