קרמבו ביתי בציפוי שוקולד וסוכריות
תמיד חלמתם להכין קרמבו ביתי לגמרי לבד ולא ידעתם איך? בואו תראו כמה זה קל! משתמשים בעוגיות חמאה מוכנות, מזלפים מרנג ומצפים במלא שוקולד וסוכריות
תמיד חלמתם להכין קרמבו ביתי לגמרי לבד ולא ידעתם איך? בואו תראו כמה זה קל! משתמשים בעוגיות חמאה מוכנות, מזלפים מרנג ומצפים במלא שוקולד וסוכריות
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 204.9 קק״ל 2458.9 קק״לפחמימות 23.8 גרם 285.8 גרםשומן 10.5 גרם 126.5 גרםנתרן 57.1 מ״ג 685.0 מ״גחלבון 3.8 גרם 45.0 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 18.3 גרםשומן רווי 3.5 גרם 41.9 גרםכולסטרול 30.1 מ״ג 361.5 מ״גסידן 17.6 מ״ג 211.5 מ״גברזל 1.2 מ״ג 14.7 מ״גאשלגן 142.6 מ״ג 1711.1 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 5.8 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים
-
פחמימות24 גרם
-
רמת קושי:קשה
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 204.9 קק״ל 2458.9 קק״לפחמימות 23.8 גרם 285.8 גרםשומן 10.5 גרם 126.5 גרםנתרן 57.1 מ״ג 685.0 מ״גחלבון 3.8 גרם 45.0 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 18.3 גרםשומן רווי 3.5 גרם 41.9 גרםכולסטרול 30.1 מ״ג 361.5 מ״גסידן 17.6 מ״ג 211.5 מ״גברזל 1.2 מ״ג 14.7 מ״גאשלגן 142.6 מ״ג 1711.1 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 5.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 205 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה עוגיות חמאה
-
2 חלבונים L
-
4כפות או 40 גרם מים
ציפוי
-
200 גרם שוקולד מריר
-
2 כפות שמן קנולה
אופן הכנה
- שמים את החלבונים בקערת מיקסר נקייה לגמרי משומן, עם וו הקצפה, ועוברים להכין את הסירופ.
- בסיר קטן שמים סוכר ומים ומרתיחים על אש בינונית. כשהסירופ מגיע ל-111 מעלות מתחילים להקציף את החלבונים במהירות גבוהה.
- כשהסירופ מגיע ל-118 מעלות מורידים מהאש ומזלפים, לאט ובזרם דק, לתוך החלבונים בזמן ההקצפה שלהם.
- מקציפים במשך 10 דקות עד שנוצר קצף לבן, בוהק ויציב.
- מעבירים את המרנג לשק זילוף עם צנתר חלק ומזלפים על העוגיות תלוליות של מרנג.
- מעבירים למקפיא לשעה וחצי לפחות.
- ממיסים את השוקולד במיקרו עד שנוצר רוטב שוקולד מבריק. מוסיפים את השמן ומערבבים היטב.
- מעבירים לכוס שהחלק העליון שלה רחב מרוחב הקרמבו.
- טובלים את הקרמבו, כשהוא הפוך, בתוך השוקולד המומס וממתינים שכל עודפי השוקולד יפלו חזרה לכוס. אם רוצים לקשט בסוכריות זה הזמן.
- מחזירים למקפיא, עדיף בתוך קופסה, ושומרים עד שרוצים לאכול (אין בעיה לשמור גם במקרר).
הפקה מסחרית עבור חברת סיימן סחר
מתכון: רחלי קרוט
צילום: אפיק גבאי
אופן הכנה
- שמים את החלבונים בקערת מיקסר נקייה לגמרי משומן, עם וו הקצפה, ועוברים להכין את הסירופ.
- בסיר קטן שמים סוכר ומים ומרתיחים על אש בינונית. כשהסירופ מגיע ל-111 מעלות מתחילים להקציף את החלבונים במהירות גבוהה.
- כשהסירופ מגיע ל-118 מעלות מורידים מהאש ומזלפים, לאט ובזרם דק, לתוך החלבונים בזמן ההקצפה שלהם.
- מקציפים במשך 10 דקות עד שנוצר קצף לבן, בוהק ויציב.
- מעבירים את המרנג לשק זילוף עם צנתר חלק ומזלפים על העוגיות תלוליות של מרנג.
- מעבירים למקפיא לשעה וחצי לפחות.
- ממיסים את השוקולד במיקרו עד שנוצר רוטב שוקולד מבריק. מוסיפים את השמן ומערבבים היטב.
- מעבירים לכוס שהחלק העליון שלה רחב מרוחב הקרמבו.
- טובלים את הקרמבו, כשהוא הפוך, בתוך השוקולד המומס וממתינים שכל עודפי השוקולד יפלו חזרה לכוס. אם רוצים לקשט בסוכריות זה הזמן.
- מחזירים למקפיא, עדיף בתוך קופסה, ושומרים עד שרוצים לאכול (אין בעיה לשמור גם במקרר).
הפקה מסחרית עבור חברת סיימן סחר
מתכון: רחלי קרוט
צילום: אפיק גבאי
הערות
- ואם אין מדחום? קודם כל מומלץ לרכוש, זה עולה 100 שקלים בערך ושווה כל שקל. עוד אופציה, פחות מדויקת אבל עדיין עובדת, היא להרתיח את הסוכר והמים במשך 10 דקות בערך עד שהסירופ מסמיך והבועות צפופות יותר. זה בערך הזמן להוריד מהאש ולזלף לתוך החלבונים.
- אפשר לצפות את הקרמבו גם בשוקולד חלב
- לטעם וניל מוסיפים למרנג, כמה שניות לפני תום ההקצפה, כפית תמצית וניל איכותית
הערות
- ואם אין מדחום? קודם כל מומלץ לרכוש, זה עולה 100 שקלים בערך ושווה כל שקל. עוד אופציה, פחות מדויקת אבל עדיין עובדת, היא להרתיח את הסוכר והמים במשך 10 דקות בערך עד שהסירופ מסמיך והבועות צפופות יותר. זה בערך הזמן להוריד מהאש ולזלף לתוך החלבונים.
- אפשר לצפות את הקרמבו גם בשוקולד חלב
- לטעם וניל מוסיפים למרנג, כמה שניות לפני תום ההקצפה, כפית תמצית וניל איכותית
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן