קרם שניט – קינוח שכבות של בצק עלים עם קרם וניל
נפולאון, מילפיי או בכלל קרם שניט - לא משנה איך אתם קוראים לזה, זה עדיין אחד הקינוחים הכי טעימים שיש. מיקי שמו מלמד איך מכינים קרם שניט בקלי קלות
נפולאון, מילפיי או בכלל קרם שניט - לא משנה איך אתם קוראים לזה, זה עדיין אחד הקינוחים הכי טעימים שיש. מיקי שמו מלמד איך מכינים קרם שניט בקלי קלות
- מיקי שמו
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 112.3 קק״ל 673.7 קק״לפחמימות 7.1 גרם 42.5 גרםשומן 1.9 גרם 11.5 גרםנתרן 63.0 מ״ג 377.8 מ״גחלבון 2.8 גרם 16.9 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 1.2 גרם 6.9 גרםכולסטרול 5.8 מ״ג 34.5 מ״גסידן 64.0 מ״ג 383.9 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 86.3 מ״ג 517.6 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.5 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
פחמימות7 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 112.3 קק״ל 673.7 קק״לפחמימות 7.1 גרם 42.5 גרםשומן 1.9 גרם 11.5 גרםנתרן 63.0 מ״ג 377.8 מ״גחלבון 2.8 גרם 16.9 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 1.2 גרם 6.9 גרםכולסטרול 5.8 מ״ג 34.5 מ״גסידן 64.0 מ״ג 383.9 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 86.3 מ״ג 517.6 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 112 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1חבילה או 500 גרם בצק עלים קפוא
-
2מיכלים או 500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
2 1/2כוסות או 600 מ"ל חלב 3%
-
2חבילות או 160 גרם אינסטנט פודינג בטעם וניל
הגשה
-
4 כפות אבקת סוכר
אופן הכנה
- מפשירים את בצק העלים לפי הוראות היצרן.
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מניחים את בצק העלים על תבנית התנור, מחוררים מעט בעזרת מזלג, מניחים מעל נייר אפייה ותבנית תנור נוספת שתשמש כמשקולת ואופים בתנור החם 40 דקות.
- בעזרת סכין חדה חותכים את המלבן ל-3 חלקים שווים.
- בקערת מיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה, החלב והאינסטנט פודינג עד קבלת קצפת יציבה.
- מניחים 1/3 בצק עלים אפוי על משטח העבודה ומורחים עליו מחצית מהקרם. מניחים מעל הקרם את ה-1/3 השני של בצק העלים האפוי ומורחים את המחצית השנייה של הקרם. מסיימים בבצק עלים אפוי.
- חותכים את עוגת השכבות שנוצרה למנות אישיות, בוזקים אבקת סוכר ומגישים.
אופן הכנה
- מפשירים את בצק העלים לפי הוראות היצרן.
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מניחים את בצק העלים על תבנית התנור, מחוררים מעט בעזרת מזלג, מניחים מעל נייר אפייה ותבנית תנור נוספת שתשמש כמשקולת ואופים בתנור החם 40 דקות.
- בעזרת סכין חדה חותכים את המלבן ל-3 חלקים שווים.
- בקערת מיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה, החלב והאינסטנט פודינג עד קבלת קצפת יציבה.
- מניחים 1/3 בצק עלים אפוי על משטח העבודה ומורחים עליו מחצית מהקרם. מניחים מעל הקרם את ה-1/3 השני של בצק העלים האפוי ומורחים את המחצית השנייה של הקרם. מסיימים בבצק עלים אפוי.
- חותכים את עוגת השכבות שנוצרה למנות אישיות, בוזקים אבקת סוכר ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן