קרם שניט – קינוח שכבות של בצק עלים עם קרם וניל

נפולאון, מילפיי או בכלל קרם שניט - לא משנה איך אתם קוראים לזה, זה עדיין אחד הקינוחים הכי טעימים שיש. מיקי שמו מלמד איך מכינים קרם שניט בקלי קלות
נפולאון, מילפיי או בכלל קרם שניט - לא משנה איך אתם קוראים לזה, זה עדיין אחד הקינוחים הכי טעימים שיש. מיקי שמו מלמד איך מכינים קרם שניט בקלי קלות
  • מיקי שמו
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    7 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 112.3 קק״ל 673.7 קק״ל
    פחמימות 7.1 גרם 42.5 גרם
    שומן 1.9 גרם 11.5 גרם
    נתרן 63.0 מ״ג 377.8 מ״ג
    חלבון 2.8 גרם 16.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 6.9 גרם
    כולסטרול 5.8 מ״ג 34.5 מ״ג
    סידן 64.0 מ״ג 383.9 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 86.3 מ״ג 517.6 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    7 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 112.3 קק״ל 673.7 קק״ל
    פחמימות 7.1 גרם 42.5 גרם
    שומן 1.9 גרם 11.5 גרם
    נתרן 63.0 מ״ג 377.8 מ״ג
    חלבון 2.8 גרם 16.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 6.9 גרם
    כולסטרול 5.8 מ״ג 34.5 מ״ג
    סידן 64.0 מ״ג 383.9 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 86.3 מ״ג 517.6 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
מיקי שמו
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מפשירים את בצק העלים לפי הוראות היצרן.
  2. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  3. מניחים את בצק העלים על תבנית התנור, מחוררים מעט בעזרת מזלג, מניחים מעל נייר אפייה ותבנית תנור נוספת שתשמש כמשקולת ואופים בתנור החם 40 דקות.
  4. בעזרת סכין חדה חותכים את המלבן ל-3 חלקים שווים.
  5. בקערת מיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה, החלב והאינסטנט פודינג עד קבלת קצפת יציבה.
  6. מניחים 1/3 בצק עלים אפוי על משטח העבודה ומורחים עליו מחצית מהקרם. מניחים מעל הקרם את ה-1/3 השני של בצק העלים האפוי ומורחים את המחצית השנייה של הקרם. מסיימים בבצק עלים אפוי.
  7. חותכים את עוגת השכבות שנוצרה למנות אישיות, בוזקים אבקת סוכר ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרם שניט – קינוח שכבות של בצק עלים עם קרם וניל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות