קרם מסקרפונה עם בראוניז בכוסות אישיות
קינוח שכבות בכוסות של קוביות עוגת שוקולד עם קרם גבינה זה כל מה שאתם צריכים כדי לשחק אותה בחג השבועות. שרית נובק מכינה קרם מסקרפונה עם בראוניז בכוסות אישיות
קינוח שכבות בכוסות של קוביות עוגת שוקולד עם קרם גבינה זה כל מה שאתם צריכים כדי לשחק אותה בחג השבועות. שרית נובק מכינה קרם מסקרפונה עם בראוניז בכוסות אישיות
- שרית נובק
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 641.2 קק״ל 3847.0 קק״לפחמימות 60.4 גרם 362.4 גרםשומן 39.9 גרם 239.3 גרםנתרן 329.5 מ״ג 1976.8 מ״גחלבון 10.1 גרם 60.6 גרםסיבים תזונתיים 4.0 גרם 24.1 גרםשומן רווי 23.9 גרם 143.5 גרםכולסטרול 241.5 מ״ג 1449.2 מ״גסידן 67.2 מ״ג 403.2 מ״גברזל 3.8 מ״ג 22.6 מ״גאשלגן 361.5 מ״ג 2168.7 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 10.4 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
פחמימות60 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 641.2 קק״ל 3847.0 קק״לפחמימות 60.4 גרם 362.4 גרםשומן 39.9 גרם 239.3 גרםנתרן 329.5 מ״ג 1976.8 מ״גחלבון 10.1 גרם 60.6 גרםסיבים תזונתיים 4.0 גרם 24.1 גרםשומן רווי 23.9 גרם 143.5 גרםכולסטרול 241.5 מ״ג 1449.2 מ״גסידן 67.2 מ״ג 403.2 מ״גברזל 3.8 מ״ג 22.6 מ״גאשלגן 361.5 מ״ג 2168.7 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 10.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 641 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
בראוניז
-
200 גרם חמאה
-
200 גרם שוקולד מרירקצוץ
-
4 ביצים L
-
1/2 כפית מלח דק
-
3/4 כוס סוכר חום בהיר – דמררה
-
3/4 כוס קמח לבן
-
2 כפות ברנדי
-
2 כפות אבקת קקאו
קרם מסקרפונה
-
1 מיכל קרם מסקרפונה להקצפה
קישוט
אופן הכנה
- מכינים את הבראוניז: מחממים תנור ל-170 מעלות.
- ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל בפולסים. מערבבים לתערובת חלקה.
- טורפים ביצים בקערה. מוסיפים מלח, סוכר לבן, סוכר חום ווניל. מוסיפים את הרום ומערבבים.
- מוסיפים קמח וקקאו ומערבבים עם מרית בתנועות קיפול.
- מוסיפים את תערובת השוקולד המומס ומערבבים.
- שופכים את התערובת לתבנית מלבנית, מיישרים ואופים בתנור החם 25 דקות. מוציאים מהתנור ומניחים להצטננות.
- חותכים את הבראוניז לקוביות קטנות בגודל 2 ס”מ.
- מכינים את הקרם: מקציפים את המסקרפונה לקרם יציב. מעבירים לשקית זילוף.
- מרכיבים את המנה: מכניסים לכוס הגשה או צנצנת קוביות בראוניז עד לשליש הגובה.
- מזלפים מעל הבראוניז מהקרם ומקשטים מלמעלה בפניני שוקולד.
מתכון בשיתוף מחלבות גד
מתכון: שרית נובק
צילום: נטע ליבנה
אופן הכנה
- מכינים את הבראוניז: מחממים תנור ל-170 מעלות.
- ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל בפולסים. מערבבים לתערובת חלקה.
- טורפים ביצים בקערה. מוסיפים מלח, סוכר לבן, סוכר חום ווניל. מוסיפים את הרום ומערבבים.
- מוסיפים קמח וקקאו ומערבבים עם מרית בתנועות קיפול.
- מוסיפים את תערובת השוקולד המומס ומערבבים.
- שופכים את התערובת לתבנית מלבנית, מיישרים ואופים בתנור החם 25 דקות. מוציאים מהתנור ומניחים להצטננות.
- חותכים את הבראוניז לקוביות קטנות בגודל 2 ס”מ.
- מכינים את הקרם: מקציפים את המסקרפונה לקרם יציב. מעבירים לשקית זילוף.
- מרכיבים את המנה: מכניסים לכוס הגשה או צנצנת קוביות בראוניז עד לשליש הגובה.
- מזלפים מעל הבראוניז מהקרם ומקשטים מלמעלה בפניני שוקולד.
מתכון בשיתוף מחלבות גד
מתכון: שרית נובק
צילום: נטע ליבנה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון
כן