קרם ברולה בטעם קוקוס

רוצים ללמוד איך מכינים קינוח פרווה משגע שכולם יתעלפו ממנו? מתכון מושלם של קרם ברולה בטעם קוקוס בלי טיפת מוצרי חלב. לא תאמינו כמה זה קל
רוצים ללמוד איך מכינים קינוח פרווה משגע שכולם יתעלפו ממנו? מתכון מושלם של קרם ברולה בטעם קוקוס בלי טיפת מוצרי חלב. לא תאמינו כמה זה קל
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    25 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 402.3 קק״ל 3218.1 קק״ל
    פחמימות 24.9 גרם 199.4 גרם
    שומן 32.9 גרם 263.1 גרם
    נתרן 32.4 מ״ג 259.3 מ״ג
    חלבון 6.0 גרם 48.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 20.6 גרם
    שומן רווי 26.2 גרם 209.5 גרם
    כולסטרול 231.9 מ״ג 1855.4 מ״ג
    סידן 52.6 מ״ג 420.6 מ״ג
    ברזל 2.6 מ״ג 20.6 מ״ג
    אשלגן 346.5 מ״ג 2772.0 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 9.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    25 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 402.3 קק״ל 3218.1 קק״ל
    פחמימות 24.9 גרם 199.4 גרם
    שומן 32.9 גרם 263.1 גרם
    נתרן 32.4 מ״ג 259.3 מ״ג
    חלבון 6.0 גרם 48.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 20.6 גרם
    שומן רווי 26.2 גרם 209.5 גרם
    כולסטרול 231.9 מ״ג 1855.4 מ״ג
    סידן 52.6 מ״ג 420.6 מ״ג
    ברזל 2.6 מ״ג 20.6 מ״ג
    אשלגן 346.5 מ״ג 2772.0 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 9.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-100 מעלות וממלאים תבנית תנור במים כך שיהיו בגובה 1 ס”מ.
  2. בסיר קטן שמים את קרם הקוקוס, הקוקוס הטחון, מחצית מכמות הסוכר ומקלות הווניל ומביאים לרתיחה.
  3. בקערה נפרדת טורפים את החלמונים עם המחצית השנייה של הסוכר.
  4. כשהתערובת בסיר רותחת, יוצקים אותה בהדרגה ובאיטיות תוך טריפה מתמדת לקערת החלמונים.
  5. מוציאים את מקלות הווניל, מגרדים את גרגירי הווניל לתערובת בעזרת כפית ומערבבים.
  6. מחלקים את התערובת לכלי חרסינה לאפיית ברולה, מניחים בתבנית עם המים ואופים עד שהקרם מתייצב, כחצי שעה.
  7. שומרים במקרר עד להגשה.
  8. לפני ההגשה, מפזרים מעט סוכר חום על כל קרם ברולה ומבעירים בעזרת ברנר עד ליצירת שכבת סוכר קשיחה. מגישים.

מתכון: באדיבות רמי לוי

 

הערות

  • אפשר לקשט את הקינוח בפירות טריים או להוסיף גלידה בטעם שאוהבים להגשה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרם ברולה בטעם קוקוס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

    לינה

    איך זה בדיוק טבעוני ? 9 חלמונים L?

      Foody Foody

      המתכון אינו טבעוני, אבל הוא בקטגוריית מתכוני פרווה היות שאין בו מוצרי חלב

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות