קרם ברולה בטעם קוקוס
רוצים ללמוד איך מכינים קינוח פרווה משגע שכולם יתעלפו ממנו? מתכון מושלם של קרם ברולה בטעם קוקוס בלי טיפת מוצרי חלב. לא תאמינו כמה זה קל
רוצים ללמוד איך מכינים קינוח פרווה משגע שכולם יתעלפו ממנו? מתכון מושלם של קרם ברולה בטעם קוקוס בלי טיפת מוצרי חלב. לא תאמינו כמה זה קל
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 402.3 קק״ל 3218.1 קק״לפחמימות 24.9 גרם 199.4 גרםשומן 32.9 גרם 263.1 גרםנתרן 32.4 מ״ג 259.3 מ״גחלבון 6.0 גרם 48.3 גרםסיבים תזונתיים 2.6 גרם 20.6 גרםשומן רווי 26.2 גרם 209.5 גרםכולסטרול 231.9 מ״ג 1855.4 מ״גסידן 52.6 מ״ג 420.6 מ״גברזל 2.6 מ״ג 20.6 מ״גאשלגן 346.5 מ״ג 2772.0 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 9.9 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
פחמימות25 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 402.3 קק״ל 3218.1 קק״לפחמימות 24.9 גרם 199.4 גרםשומן 32.9 גרם 263.1 גרםנתרן 32.4 מ״ג 259.3 מ״גחלבון 6.0 גרם 48.3 גרםסיבים תזונתיים 2.6 גרם 20.6 גרםשומן רווי 26.2 גרם 209.5 גרםכולסטרול 231.9 מ״ג 1855.4 מ״גסידן 52.6 מ״ג 420.6 מ״גברזל 2.6 מ״ג 20.6 מ״גאשלגן 346.5 מ״ג 2772.0 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 9.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 402 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
900 מ"ל קרם קוקוס
-
1 כף קוקוס טחון
-
2 תרמילי מקלות וניל
-
9 חלמונים L
הגשה
-
8 כפות סוכר חום בהיר – דמררה
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-100 מעלות וממלאים תבנית תנור במים כך שיהיו בגובה 1 ס”מ.
- בסיר קטן שמים את קרם הקוקוס, הקוקוס הטחון, מחצית מכמות הסוכר ומקלות הווניל ומביאים לרתיחה.
- בקערה נפרדת טורפים את החלמונים עם המחצית השנייה של הסוכר.
- כשהתערובת בסיר רותחת, יוצקים אותה בהדרגה ובאיטיות תוך טריפה מתמדת לקערת החלמונים.
- מוציאים את מקלות הווניל, מגרדים את גרגירי הווניל לתערובת בעזרת כפית ומערבבים.
- מחלקים את התערובת לכלי חרסינה לאפיית ברולה, מניחים בתבנית עם המים ואופים עד שהקרם מתייצב, כחצי שעה.
- שומרים במקרר עד להגשה.
- לפני ההגשה, מפזרים מעט סוכר חום על כל קרם ברולה ומבעירים בעזרת ברנר עד ליצירת שכבת סוכר קשיחה. מגישים.
מתכון: באדיבות רמי לוי
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-100 מעלות וממלאים תבנית תנור במים כך שיהיו בגובה 1 ס”מ.
- בסיר קטן שמים את קרם הקוקוס, הקוקוס הטחון, מחצית מכמות הסוכר ומקלות הווניל ומביאים לרתיחה.
- בקערה נפרדת טורפים את החלמונים עם המחצית השנייה של הסוכר.
- כשהתערובת בסיר רותחת, יוצקים אותה בהדרגה ובאיטיות תוך טריפה מתמדת לקערת החלמונים.
- מוציאים את מקלות הווניל, מגרדים את גרגירי הווניל לתערובת בעזרת כפית ומערבבים.
- מחלקים את התערובת לכלי חרסינה לאפיית ברולה, מניחים בתבנית עם המים ואופים עד שהקרם מתייצב, כחצי שעה.
- שומרים במקרר עד להגשה.
- לפני ההגשה, מפזרים מעט סוכר חום על כל קרם ברולה ומבעירים בעזרת ברנר עד ליצירת שכבת סוכר קשיחה. מגישים.
מתכון: באדיבות רמי לוי
הערות
- אפשר לקשט את הקינוח בפירות טריים או להוסיף גלידה בטעם שאוהבים להגשה
הערות
- אפשר לקשט את הקינוח בפירות טריים או להוסיף גלידה בטעם שאוהבים להגשה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
איך זה בדיוק טבעוני ? 9 חלמונים L?
המתכון אינו טבעוני, אבל הוא בקטגוריית מתכוני פרווה היות שאין בו מוצרי חלב