קציצות תרד ובצל ירוק

מחפשים מתכון זריז לארוחת צהריים קלילה? מכינים קציצות תרד ובצל ירוק - בשרניות, טעימות ומזינות, שכיף לאכול ישר מהמחבת
מחפשים מתכון זריז לארוחת צהריים קלילה? מכינים קציצות תרד ובצל ירוק - בשרניות, טעימות ומזינות, שכיף לאכול ישר מהמחבת
  • עז תלם
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    1 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 21.7 קק״ל 260.7 קק״ל
    פחמימות 0.9 גרם 10.6 גרם
    שומן 1.9 גרם 22.6 גרם
    נתרן 146.5 מ״ג 1758.3 מ״ג
    חלבון 1.7 גרם 20.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 2.6 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 4.2 גרם
    כולסטרול 49.4 מ״ג 592.2 מ״ג
    סידן 10.7 מ״ג 128.2 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 3.6 מ״ג
    אשלגן 32.9 מ״ג 394.6 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    1 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 21.7 קק״ל 260.7 קק״ל
    פחמימות 0.9 גרם 10.6 גרם
    שומן 1.9 גרם 22.6 גרם
    נתרן 146.5 מ״ג 1758.3 מ״ג
    חלבון 1.7 גרם 20.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 2.6 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 4.2 גרם
    כולסטרול 49.4 מ״ג 592.2 מ״ג
    סידן 10.7 מ״ג 128.2 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 3.6 מ״ג
    אשלגן 32.9 מ״ג 394.6 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחות
עז תלם
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. חותכים את התרד לרצועות עבות, קוצצים דק את הבצל הירוק.
  2. מתיזים את תרסיס השמן בסיר ומחממים על להבה בינונית. מוסיפים את התרד ומבשלים 3-4 דקות עד שהתרד מצטמק ומאבד את מרבית נפחו.
  3. מעבירים את העלים למסננת צפופה להגרת נוזלים ונותנים להם להתקרר מעט.
  4. סוחטים היטב את העלים ומעבירים לקערה.
  5. מוסיפים את שיבולת השועל הדקה, את הבצל הירוק וביצה אחת. מערבבים היטב לתערובת אחידה. אם התערובת רטובה מדי, מוסיפים מעט פירורי לחם, ואם יבשה מדי מוסיפים את הביצה הנוספת.
  6. מתיזים את תרסיס השמן במחבת רחבה ומחממים על להבה בינונית. בעזרת כף לוקחים מהתערובת ומניחים במחבת. משטחים מעט ומטגנים מעל להבה בינונית 2-3 דקות מכל צד עד הזהבה. חוזרים על הפעולה עם יתר התערובת.
  7. מוציאים את הקציצות לנייר סופג ומגישים.

הערות

  • אם רוצים, אפשר להגיש את הקציצות עם שמנת חמוצה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קציצות תרד ובצל ירוק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות