קציצות כרובית וגבינה מטוגנות ופריכות

תמרה אהרוני מלמדת להכין קציצות כרובית וגבינה משגעות עם קראסט פריך של פירורי לחם וגבינת קשקבל
תמרה אהרוני מלמדת להכין קציצות כרובית וגבינה משגעות עם קראסט פריך של פירורי לחם וגבינת קשקבל
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    32 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1025.6 קק״ל 6153.7 קק״ל
    פחמימות 31.7 גרם 190.4 גרם
    שומן 90.1 גרם 540.3 גרם
    נתרן 918.7 מ״ג 5512.2 מ״ג
    חלבון 26.1 גרם 156.4 גרם
    סיבים תזונתיים 4.0 גרם 24.0 גרם
    שומן רווי 16.3 גרם 98.0 גרם
    כולסטרול 295.1 מ״ג 1770.5 מ״ג
    סידן 418.5 מ״ג 2510.9 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 14.2 מ״ג
    אשלגן 1214.4 מ״ג 7286.3 מ״ג
    אבץ 3.7 מ״ג 22.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    32 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1025.6 קק״ל 6153.7 קק״ל
    פחמימות 31.7 גרם 190.4 גרם
    שומן 90.1 גרם 540.3 גרם
    נתרן 918.7 מ״ג 5512.2 מ״ג
    חלבון 26.1 גרם 156.4 גרם
    סיבים תזונתיים 4.0 גרם 24.0 גרם
    שומן רווי 16.3 גרם 98.0 גרם
    כולסטרול 295.1 מ״ג 1770.5 מ״ג
    סידן 418.5 מ״ג 2510.9 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 14.2 מ״ג
    אשלגן 1214.4 מ״ג 7286.3 מ״ג
    אבץ 3.7 מ״ג 22.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
תמרה אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

קציצות

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. חותכים את הכרובית גס ומרסקים במעבד מזון לתערובת פירורית.
  2. כותשים את השום, קוצצים דק את הבצל, מגררים את הגבינה.
  3. מעבירים את הכרובית לקערה, מוסיפים את השום, בצל, מלח, פלפל שחור, ביצים וגבינה ומערבבים לתערובת אחידה.
  4. צרים קציצות שמנמנות ופחוסות ומסדרים בתבנית.
  5. בצלחת עמוקה טורפים את הביצים. מעבירים את פירורי הלחם לקערית.
  6. מחממים שמן בגובה 1 ס”מ במחבת גדולה ומוסיפים עלי מרווה. טובלים כל קציצה בביצה ובפירורי הלחם, ומטגנים משני הצדדים עד שהן זהובות ופריכות. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  7. מערבבים בקערה את מרכיבי המטבל.
  8. מגישים את הקציצות לצד המטבל.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קציצות כרובית וגבינה מטוגנות ופריכות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

    מורן פרידר

    נראה ממש מגרה בתמונה 🙂 חייבת להכין את זה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות