קציצות כרובית מטוגנות שחוטפים ישר מהמחבת

ארוחת ערב קלילה או מנה ראשונה בארוחה - מכינים בקלי קלות קציצות כרובית מטוגנות שילדים ממש אוהבים (וגם מבוגרים)
ארוחת ערב קלילה או מנה ראשונה בארוחה - מכינים בקלי קלות קציצות כרובית מטוגנות שילדים ממש אוהבים (וגם מבוגרים)
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    9 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 110.3 קק״ל 882.7 קק״ל
    פחמימות 8.5 גרם 67.8 גרם
    שומן 6.9 גרם 54.8 גרם
    נתרן 425.1 מ״ג 3400.8 מ״ג
    חלבון 3.8 גרם 30.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 10.2 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 6.6 גרם
    כולסטרול 63.5 מ״ג 507.6 מ״ג
    סידן 35.3 מ״ג 282.5 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 11.0 מ״ג
    אשלגן 193.6 מ״ג 1548.5 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    9 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 110.3 קק״ל 882.7 קק״ל
    פחמימות 8.5 גרם 67.8 גרם
    שומן 6.9 גרם 54.8 גרם
    נתרן 425.1 מ״ג 3400.8 מ״ג
    חלבון 3.8 גרם 30.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 10.2 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 6.6 גרם
    כולסטרול 63.5 מ״ג 507.6 מ״ג
    סידן 35.3 מ״ג 282.5 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 11.0 מ״ג
    אשלגן 193.6 מ״ג 1548.5 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מפרקים את הכרובית לפרחים. קוצצים דק את הפטרוזיליה.
  2. מרתיחים מים בסיר גדול, מוסיפים מלח ומבשלים את הכרובית כ-5 דקות, עד שהיא מתחילה להתרכך. מסננים וקוצצים דק בעזרת סכין.
  3. מניחים בקערה גדולה את הכרובית, הפטרוזיליה, הביצים, הקמח, המלח, הפלפל והכמון ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. מחממים את השמן במחבת רחבה, בעזרת כף יוצקים מהבלילה קציצות ומניחים במרווחים על המחבת.
  5. מטגנים את הקציצות כ-4 דקות מכל צד, או עד להשחמה. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג. מגישים מיד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קציצות כרובית מטוגנות שחוטפים ישר מהמחבת

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות