קציצות ירק אפויות בתנור של שר פיטנס
שר פיטנס מכינה קציצות ירק אפויות בתנור שאי אפשר להפסיק לאכול - דלות בשומן ופחמימות, בריאות, דיאטטיות ומתאימות גם לאירוח בחנוכה
שר פיטנס מכינה קציצות ירק אפויות בתנור שאי אפשר להפסיק לאכול - דלות בשומן ופחמימות, בריאות, דיאטטיות ומתאימות גם לאירוח בחנוכה
- שר פיטנס
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 65.1 קק״ל 521.1 קק״לפחמימות 8.1 גרם 64.9 גרםשומן 2.2 גרם 18.0 גרםנתרן 434.4 מ״ג 3475.1 מ״גחלבון 2.4 גרם 19.6 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 14.8 גרםשומן רווי 0.4 גרם 3.5 גרםכולסטרול 31.7 מ״ג 253.8 מ״גסידן 30.3 מ״ג 242.2 מ״גברזל 0.7 מ״ג 5.6 מ״גאשלגן 252.1 מ״ג 2016.7 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 2.2 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
פחמימות8 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 65.1 קק״ל 521.1 קק״לפחמימות 8.1 גרם 64.9 גרםשומן 2.2 גרם 18.0 גרםנתרן 434.4 מ״ג 3475.1 מ״גחלבון 2.4 גרם 19.6 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 14.8 גרםשומן רווי 0.4 גרם 3.5 גרםכולסטרול 31.7 מ״ג 253.8 מ״גסידן 30.3 מ״ג 242.2 מ״גברזל 0.7 מ״ג 5.6 מ״גאשלגן 252.1 מ״ג 2016.7 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 2.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 65 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 קישוא גדול
-
1 גזר גדול
-
1 בצל בינוני
-
1 שן שום
-
1/2 כוס פטרוזיליה
-
1 ביצה L
-
1 כף שמן זית
-
3 כפות שיבולת שועל דקה (אינסטנט)
-
2 כפות פירורי לחם
-
1 כפית מלח דק
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפיה ומשמנים תרסיס שמן.
- קולפים את הגזר, הבצל והשום.
- מגרדים את הקישוא, הגזר והבצל. כותשים את השום. קוצצים את הפטרוזיליה.
- מערבבים את כל הרכיבים, פרט לשמן, בקערה לקבלת תערובת אחידה, מניחים להתגבשות במשך 5 דקות.
- יוצרים קציצות עם הידיים, סוחטים מעט נוזלים ומניחים על התבנית.
- מברישים קלות את הקציצות עם 1 כף שמן זית ואופים למשך 30 דקות.
- הופכים את הקציצות לצד השני ומחזירים לעוד 10-15 דקות אפייה, או עד להזהבה.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפיה ומשמנים תרסיס שמן.
- קולפים את הגזר, הבצל והשום.
- מגרדים את הקישוא, הגזר והבצל. כותשים את השום. קוצצים את הפטרוזיליה.
- מערבבים את כל הרכיבים, פרט לשמן, בקערה לקבלת תערובת אחידה, מניחים להתגבשות במשך 5 דקות.
- יוצרים קציצות עם הידיים, סוחטים מעט נוזלים ומניחים על התבנית.
- מברישים קלות את הקציצות עם 1 כף שמן זית ואופים למשך 30 דקות.
- הופכים את הקציצות לצד השני ומחזירים לעוד 10-15 דקות אפייה, או עד להזהבה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות