קציצות בשר מטוגנות שחוטפים ישר מהמחבת
משה שגב מכין ארוחת צהריים טעימה ומהירה - קציצות בשר מטוגנות, רכות ועסיסיות, שלא מספיקות להתקרר לפני שכל בני הבית חוטפים וזוללים
משה שגב מכין ארוחת צהריים טעימה ומהירה - קציצות בשר מטוגנות, רכות ועסיסיות, שלא מספיקות להתקרר לפני שכל בני הבית חוטפים וזוללים
- משה שגב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 138.7 קק״ל 3468.7 קק״לפחמימות 1.7 גרם 42.7 גרםשומן 9.5 גרם 237.9 גרםנתרן 445.9 מ״ג 11146.5 מ״גחלבון 10.7 גרם 268.3 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 13.4 גרםשומן רווי 3.2 גרם 78.8 גרםכולסטרול 44.6 מ״ג 1113.8 מ״גסידן 16.9 מ״ג 422.3 מ״גברזל 1.3 מ״ג 31.4 מ״גאשלגן 201.6 מ״ג 5040.3 מ״גאבץ 2.1 מ״ג 52.9 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
פחמימות2 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 138.7 קק״ל 3468.7 קק״לפחמימות 1.7 גרם 42.7 גרםשומן 9.5 גרם 237.9 גרםנתרן 445.9 מ״ג 11146.5 מ״גחלבון 10.7 גרם 268.3 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 13.4 גרםשומן רווי 3.2 גרם 78.8 גרםכולסטרול 44.6 מ״ג 1113.8 מ״גסידן 16.9 מ״ג 422.3 מ״גברזל 1.3 מ״ג 31.4 מ״גאשלגן 201.6 מ״ג 5040.3 מ״גאבץ 2.1 מ״ג 52.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 139 | כמות מנות 25 |
---|
מצרכים
מצרכים
קציצות
-
1 ק"ג בשר בקר טחון
-
1 צרור פטרוזיליה
-
2 בצלים סגולים בינוניים
-
2 תפוחי אדמה בינוניים
-
1 ביצה L
-
1 כף מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
טיגון
-
1 ליטר שמן קנולה
אופן הכנה
- מכינים את הקציצות: קוצצים דק את הפטרוזיליה והבצל.
- מגררים את תפוחי האדמה בפומפייה וסוחטים היטב מנוזלים.
- מניחים בתוך קערה גדולה את כל רכיבי הקציצות ומערבבים. אם התערובת יבשה מדי, מוסיפים עוד ביצה. צרים קציצות שטוחות ועגולות.
- מחממים את השמן במחבת עמוקה ומטגנים את הקציצות עד להשחמה משני הצדדים. מוציאים לנייר סופג.
- מכינים את הסלט: חותכים את העגבניות לקוביות קטנות.
- קוצצים דק את הפלפל החריף וכותשים את השום.
- מערבבים בקערה את כל רכיבי הסלט ומתבלים במיץ הלימון, שמן הזית, המלח והפלפל השחור.
- מגישים את הקציצות לצד הסלט.
אופן הכנה
- מכינים את הקציצות: קוצצים דק את הפטרוזיליה והבצל.
- מגררים את תפוחי האדמה בפומפייה וסוחטים היטב מנוזלים.
- מניחים בתוך קערה גדולה את כל רכיבי הקציצות ומערבבים. אם התערובת יבשה מדי, מוסיפים עוד ביצה. צרים קציצות שטוחות ועגולות.
- מחממים את השמן במחבת עמוקה ומטגנים את הקציצות עד להשחמה משני הצדדים. מוציאים לנייר סופג.
- מכינים את הסלט: חותכים את העגבניות לקוביות קטנות.
- קוצצים דק את הפלפל החריף וכותשים את השום.
- מערבבים בקערה את כל רכיבי הסלט ומתבלים במיץ הלימון, שמן הזית, המלח והפלפל השחור.
- מגישים את הקציצות לצד הסלט.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן