קציצות בקר עם תרד ושומשום אפויות בתנור

גלי ברמן מכינה קציצות בקר עם תרד ושומשום שמתאימות לארוחת צהריים קלילה וגם לאירוח בסוף השבוע. והבונוס? הקציצות אפויות בתנור עם מינימום שמן
גלי ברמן מכינה קציצות בקר עם תרד ושומשום שמתאימות לארוחת צהריים קלילה וגם לאירוח בסוף השבוע. והבונוס? הקציצות אפויות בתנור עם מינימום שמן
  • גלי ברמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    10 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 124.1 קק״ל 1489.5 קק״ל
    פחמימות 10.4 גרם 125.2 גרם
    שומן 5.5 גרם 65.9 גרם
    נתרן 217.4 מ״ג 2608.3 מ״ג
    חלבון 7.5 גרם 90.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 5.0 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 21.2 גרם
    כולסטרול 77.8 מ״ג 933.4 מ״ג
    סידן 22.3 מ״ג 267.5 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 10.1 מ״ג
    אשלגן 90.5 מ״ג 1086.6 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 14.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    10 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 124.1 קק״ל 1489.5 קק״ל
    פחמימות 10.4 גרם 125.2 גרם
    שומן 5.5 גרם 65.9 גרם
    נתרן 217.4 מ״ג 2608.3 מ״ג
    חלבון 7.5 גרם 90.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 5.0 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 21.2 גרם
    כולסטרול 77.8 מ״ג 933.4 מ״ג
    סידן 22.3 מ״ג 267.5 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 10.1 מ״ג
    אשלגן 90.5 מ״ג 1086.6 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 14.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
גלי ברמן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מערבבים את כל המצרכים בקערת ערבוב גדולה.
  2. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  3. יוצרים כדורים בגודל כדורי פינג פונג, משטחים מעט ומניחים בתבנית התנור.
  4. מתיזים על הקציצות מעט תרסיס שמן ואופים בתנור החם כ-25 דקות, עד הזהבה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קציצות בקר עם תרד ושומשום אפויות בתנור

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות